B-Project 2. Sezonun Yeni Tanıtım Videosu Yayımlandı
Anime 11 Ocak'ta hayranlarıyla buluşacak.

Pazartesi günü, B-Project resmi twitter sayfası serinin ikinci sezonu olan B-PROJECT: Zecchō Emotion'un tanıtım videosunu yayımlamaya başladı.

B-PROJECT: Zecchō Emotion animesi 11 Ocak'ta Tokyo MX, BS11, ABC TV, Gunma TV ve Tochigi TV'de yayımlanmaya başlayack. İlk bölmün ön gösterimi 23 Aralık'ta Tokyo'daki Shinjuku Wald 9'da yapılmıştı.

Animenin ilk sezonun seslendirmenleri dönüyor. Ancak Tsubasa Sumisora'yı seslendiren Hisako Kanemoto'nun yutdışında eğitim almak için verdiği ara sebebiyle yerine Asami Seto gelecek.

Geri dönen kadro üyeleri arasında planlama ve fikir sahibi MAGES'in başı Chiyomaru Shikura(Steins;Gate, Occultic;Nine). Orijinal illutirasyonlar Utako Yukihiro tarafından yapıldı ve projeni yapımcısı Takanori Nishikawa(T.M. Revolution). Eiji Suganuma'nın yerine Makoto Moriwaki(Tantei Opera Milky Holmes, PriPara) yönetmen koltuğuna geçiyor. Geri kalan kadro üyeleride yenilerle değiştiriliyor.

Animenin ilk sezonu, büyük bir kayıt şirketi olan Gandala Music'in A&R departmanından yeni kiralanan Tsubasa'nın hikayesini takip ediyor. Tsubasa, B-PROJECT'teki idol gruplarını denetlemesi için (Kitakore, THRIVE ve MooNs) görevlendiriliyor. Bu, Tsubasa'nın ilk işi ve her biri şahsına münhasır idollerle ilgilenirken çeşitli olaylar yakasını bırakmaz.

İkinci sezonda ise Kitakore, THRIVE ve MooNs'a ek olarak, Yuzuki Teramitsu, Haruhi Teramitsu, Akane Fudo ve Miroku Shingari'den oluşan, KiLLER KiNG grubu da B-Project'e dahil olacak.

Resmi Web Sitesi

Kaynak: AnimeNewsNetwork

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları