Attack on Titan'ın Yönetmeninden Şaşırtıcı Açıklama: "3. Sezon Farklı Bir Seri Gibi Olacak"
Attack on Titan'ın yönetmeninden fanları şaşırtacak bir açıklama geldi: "Attack on Ttitan'ın yeni sezonu farklı bir seri gibi olacak."

Attack on Titan'ın kaçınılmaz geri dönüşüne hazır mısınız? Gelecek ay, beklediğimiz gibi geri dönüş yapacaklar. Ayrıntılarına da buradan bakabilirsiniz. Şimdiiii konumuza gelecek olursak, fanlar gelecek yeni sezonda zaten neler olduğunu merak ederken yönetmenlerden biri animeyi izleyenlerin seriyi tanımakta zorluk çekeceklerini söyledi. 

Evet, gerçekten de yönetmen Tetsuro Araki "Bu sezonun sanki başka bir seriymiş gibi hissedeceksiniz." dedi.

Önceden Attack on Titan'ın yönetmeni Animage'te fanlarla sohbet etmişti. Yönetmen Masashi Koizuka ile yapılan röportajda da Tetsuro, 3. sezonun farklı olacağını söylemişti.

SNK News'in çevirisine göre, anime, normal yapısı ve animasyonundan farklı olacak:

"Gerek yapısı gerekse animasyonu olsun bu 3. sezon, 2. sezondan daha farklı. Sanki yeni bir seri gibi." 

"Bu sezonda, Eren, Levi veya diğer karakterler olsun onların dış niteliklerinden çok iç yaşamları ve öz niteliklerine odaklanacağız. Bu da açık bir şekilde belli olacak. Sadece animasyon taslağına bakarak bile önceki sezonlar gibi olmayacağını anlayabiliyoruz."

Bu sözlerden de anladığınız gibi eğer Eren ve Levi'yı iyi tanıdığınızı sanıyorsanız tekrar düşünün diyorlar sanki. Aynı zamanda askerlerin görünüşünü de değiştirecekler gibi görünüyor. Bazı karakterlerin iyi mi kötü mü olduğu git gide anlaşılmaz olurken fanlar da favori karakterleri ne yapacak anlamaya çalışıyor. 

               Image


Kaynak: comicbook

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları