"Attack On Titan" Yazarı Mangada Eren'in Karşı Cins Versiyonunu Mu Kullandı ?!
"Attack On Titan" yazarı Hajime Isayama, 2013'te Bessatsu Shonen Magazin Kanshasai etkinliğinde bir eskiz yapıp blogunda paylaşmıştı. Ancak yazar, yıllarca Eren Yaegar'ın karşı cinse çevrilmiş sürümü üstünde çalışıyordu. Görünüşe göre tasarım yeniden kullanılmaya başlamış !!

Image

Manga hakkında güncel bilgi ediniyorsanız, son zamanlarda kelimenin tam anlamıyla, manganın bazı farklı konulara girdiğini ve bazı farklı karakterler içerdiğini bileceksinizdir. Mesela Reiner Braun'un kuzeni Gabi - Isayama'nın blogunda paylaştığı eskiz sayesinde ön plana çıkan bir kız.

Image

Bessatsu Shonen Magazine'nin yeni bir röportajında, Isayama Gabi'nin yıllar önce tasarladığı Eren'in kadın versiyonuna dayandığını açıkladı.

Image

Ayrıca, Isayama serinin gidişatını şekillendiren esin kaynakları hakkında bir yorum yaptı:

Başlangıçta "The Mist" filminden etkilenmiştim, ama şimdi “Guardians of the Galaxy” ve “In one corner of this world“ten etkileniyorum. "Himeanole" gibi adaleti kötülük ile bağlantılı bir şey olarak görmüyorum, ancak şeytani cinayet duygusu bir kurbanın duygularıyla çakışabilir. Karar verildiği gibi, "Attack On Titan"ın sonunu bekliyoruz.

Image

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları