Attack on Titan The Final Season Animesi 7 Aralık'da Prömiyer Yapacak
Geçtiğimiz sene Funimation ve Crunchyroll animeyi yayımlamıştı.

Image

NHK, "2020'nin İkinci Yarısında Yerli Programlardakı Değişiklikler" belgesinde, Attack on Titan The Final Season animesinin 7 Aralık Pazartesi gününde prömiyeri olacak şekilde listeledi.

Haziran 2019'da üçüncü sezonun son bölümünden sonra özel bir önizleme videosu son sezonun bu sonbaharda prömiyer yapacağını açığa çıkarmıştı. Ayrıca, animenin resmi web sitesi ve videolar belirli bir prömiyer tarihini belirtmiyor, sadece serinin NHK-General'de yayımlanacağını gösteriyor.

Funimation ve Crunchyroll yaptıkları açıklamada, animeyi İngilizce altyazılı olarak yayımlayacaklarını ve Funimation'un da animeyi İngilizce dublajla yayımlayacağını duyurmuştular. Crunchyroll, animeyi ABD, Kanada, İngiltere, İrlanda, Güney Afrika, Avustralya, Yeni Zelanda, İzlanda, İsveç, Norveç, Danimarka, Finlandiya, Hollanda ve Latin Amerika'da yayımlayacak.

Yuichiro Hayashi (Dorohedoro, Garo the Animation, Kakegurui) MAPPA'da animeyi yönetiyor. Hiroshi Seko (Ajin anime franchise, Vinland Saga, Mob Psycho 100 anime franchise) serinin senaryolarını denetliyor. Tomohiro Kishi (Dorohedoro, 91 Days) karakterleri tasarlıyor. Hiroyuki Sawano, Kohta Yamamoto (Blue Exorcist: Kyoto Saga, The Seven Deadly Sins: Revival of The Commandments) ile birlikte müzikleri besteliyor.

Attack on Titan mangasının yaratıcısı Hajime Isayama 2018'de katıldığı bir programda bu sene mangayı bitireceğini açıklamıştı.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları