Annie ve Armim Yeniden Karşılaşacaklar mı?
Manganın yeni çıkan bölümleri bize Annie ve Armin'in yeniden karşılaşmasını olası kılıyor.

Attack On Titan’ın son bölümleri, oyunu kayda değer şekilde değiştirdi ve manganın en son çıkan bölümünde, Armin ve Annie arasında yeni araştırma birliğinin bu iki üyesine motivasyon olacak ve kalplerimizi ısıtacak bir yeniden bir araya gelme söz konusu: Annie -dişi titan- ve Armin -devasa titan- dünyayı temelden değiştirme tehlikesi olan yeni bir tehditten sonra daha çok hayatı kurtarmak için baltaları gömmeye çalıştılar ve artık bu ikilinin birlikte çalışma zamanı geldi!

Uyarı! Eğer 131.bölüm ve Attack On Titan’ın çıkıcak 4. ve son sezonun spoiler'larından kaçınmak istiyorsanız, bu makalenin devamını okumaktan kaçınmak isteyebilirsiniz. 

Sezon boyunca tanıdığımız ve sevmeye başladığımız Reiner ve Annie gibi müttefikleri de barındıran Eldia askerleri, Marleyian casuslarının da dahil olduğu Araştırma Birliği’nin yeni versiyonu olarak karşımıza çıkar ve Eren’in peşine düşerler. Eren'in karşısında durduğunu hayal eden Armin, kendisini Annie ile yanyana bulur ve ikisi sadece geleceklerini değil, geçmişlerini de masaya yatırırlar.

Animenin ilk sezonunda yakalandıktan sonra, sorgulanmadan kaçmak için kendini; kendi tasarladığı kristalden hapishanenin içine hapseden Annie, Armin’e cevap veremeyeceğini bildiği halde kendisini neden ziyarete geldiğini sorar. Bir hain olmasına rağmen, Armin hala onu sevdiğini ve yaptığı her şeye rağmen hiçbir zaman ondan uzaklaşamadığını ima eder.  

Bu konuşmayı takiben ikili, Kurucu Titan’ın gücünü elde eden ve damarlarında Marley kanı akan herkesi katletmeye ant içen ve bir zamanlar kahramanları olan Ereni’i neden durdurmak zorunda olduklarını ve Armin'in nihayetinde neyi başarmayı ümit ettiğini tartışıyorlar. Bu konuşmalar büyük ihtimalle, Eren’in eski arkadaşlarının tek seferlik müttefiklerini öldürmek zorunda kalacakları büyük final fırtınası ve karmaşasından önceki hem acı hem de tatlı ve sakin konuşmalardan biri.  


Kaynak: comicbook

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları