Attack On Titan OAD Bölümü Duyuruldu
Attack on Titan mangasının 24. cildinin yanında ekstra bir anime bölümünün olacağı duyuruldu.

Kodansha’nın Bessatsu Shounen dergisi, dün düzenledikleri bir livestream programında Hajime Isayama’nın Attack on Titan (Shingeki no Kyojin) mangasının 24. cildinin orijinal anime DVD’si (OAD) ile birlikte dağıtılacağını açıkladı.

OAD hakkındaki detayların, Japonya’da 9 Ağustos’ta raflarda olacak manganın 23. cildinde paylaşılacağı belirtildi.

Bessatsu Shounen dergisinde 2009’dan beri yayına devam eden manganın bir önceki cildi Japonya’da 7 Nisan’da piyasaya çıkmıştı. OAD’nin olacağı cildin Aralık ayı civarında piyasaya çıkması şimdilik muhtemel gözüküyor.

Hajime Isayama’nın hala devam eden mangasından uyarlanan post-apokaliptik serinin ilk anime adaptasyonu 2013’te gösterime girdiğinden beri dünya çapında büyük bir popülariteye kavuştu. Yan hikayeleri, romanları, parodileri, özet ve live-action filmleri, OAV’leri, oyunları derken Attack on Titan’ın ikinci sezonunun uyarlaması sonunda 2017’yi buldu. 3. sezonun ise 2018'de çıkacağı duyuruldu.

Japon pazarlama şirketi CDG’ye göre Nisan 2017 itibariyle manganın 66 milyon kopyası basılmış. Oricon’un Haziran verilerine göre ise manganın 22. cildi Haziran’a kadar toplamda 1.468.407 adet satmış.

Herkes 3.sezona hazır bir şekilde bekliyor ve belli ki 3.sezon genel olarak insana dönüşen devlerle ilgili olacak Levi'nin finalde yüz ifadesi değişmişti ve bizi şaşırtan şey anlatılandan çok Levi'nin değişen yüz ifadesiydi..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları