Attack on Titan Karakterleri, Moda İşbirliğinde Piste Çıkıyor !!
Attack on Titan'ın uzun zamandır beklenen ikinci sezonu birkaç ay içerisinde başlayacak, ancak titanlara karşı savaşmadan önce, Survey Corps'un en üst düzey üyeleri ile sahnede görünecekler !

Attack on Titan, 25 Mart'da Tokyo'daki Yoyogi Ulusal Spor Salonu'nda Tokyo Girls Koleksiyonu 2017 BAHAR / YAZ modası için işbirliği yaptı.

Mevsimlik ürünlerin bazılarında bulunan karakterleri gösteren çizimler Çarşamba günü açıklandı. Koleksiyonun modelleri ayrıca anime ve manga karakterleri gibi tasarlanacak. Yer ayrıca orijinal malları olan bir ticaret barınmasına ev sahipliği yapacak.Image

Mevsimlik ürünlerin bazıları üstlerinde bulunan karakterleri gösteren çizimler Çarşamba günü açıklandı. Koleksiyonun modelleri aynı anime ve manga karakterleri gibi tasarlanacak. Yer ayrıca orijinal malları olan bir ticaret barınmasına ev sahipliği yapacak.

Levi, Kodansha'nın Kadın Modası dergisinin kapağında olan kadın modasına yabancı olmayan bir karakterdir. JoJo'nun Kakyoin'i de dahil olmak üzere diğer anime karakterleri de pistte göründü. Ghost in the Shell, Sailor Moon ve Akira, Louis Vuitton koleksiyonu ve Prada'ya "Final Fantasy XIII" den gelen karakterler için "kiralık" karakterler yarattı. Rei ve aynı zamanda Victoria'nın Gizli Moda Fuarı'nda da yürüdüler.


animenewsnetwork.com

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları