Attack on Titan 2 Oyununun En Son Yapılan Video Ön Gösterimi Savaş Taktiklerini İçeriyor
Oyun Japonya’da 15 Mart'ta Batı’da ise 20 Mart'ta piyasaya sürülecek.

KOEI Tecmo America, Attack on Titan 2 için tanıtım videolarını geçtiğimiz perşembe günü yayınlamaya başladı. Video tanıtımı, oynanışı ve Titanlara karşı savaşırken kullanabileceğiniz taktikleri içeriyor.

Oyun Japonya’da PlayStation 4, PS Vita, Nintendo Switch, ve PC’ye ise Steam  üzerinden  15 Mart'ta Japonya’da piyasaya sürülecek.Oyunun normal kutulu ve sanal versiyonlarının fiyatı PS4, Switch, ve PC için 7,800 yen (260TL) ve PS Vita için 6,800 yen (226TL). Sadece dijital olarak satılan Deluxe Edition ekinde 20 ilave kostüm bulunacak ve PS4 için fiyatı 12,800 yen  (430TL), ve PS Vita için 11,800 yen (395TL) olacak.

"Hazine sandığı"sınırlı sürümü ise (aşağıda görüldüğü üzere) içinde oyun müziklerini içeren birCD, 8 karakter tılsımı (rozeti), ve iki adet A4 boyutlu poster olan bir paket barındıracak. Sınırlı sürümün fiyatı PS4 ve Switch için 14,800 yen (490TL) vePS Vita için 13,800 (460TL) olacak. Oyunun ilk kopyalarını alan kişiler Eren ve Levi'nin resmi olmayan kıyafetlerini açabilecekler. Dijital sürümünün önsiparişini verenler Christa ve Ymir'in resmi olmayan kıyafetlerini açabilecekler.

        Image

Oyun Kuzey Amerika’da ve Avrupa’da PlayStation4, Xbox One, Nintendo Switch,  PC ‘ye ise Steam üzerinden 20 Mart'ta piyasaya sürülecek.

Önceden açıklanmış olan oynanabilir karakterlere ise Eren Jaeger, Mikasa Ackerman, Armin Arlert, Levi, Miche Zacharias, Nanaba, Gelgar,Ymir, Christa Lenz, Oruo Bozad, Eld Gin, Gunther Schultz, Petra Rall, Moblit Berner, Hange Zoë, Erwin Smith, Hannes, Ian Dietrich, Rico Brzenska, Mitabi Jarnach, Thomas Wagner, Mina Carolina, Nile Dawk, Marlo Freudenberg, HitchDreyse, Jean Kirschtein, Connie Springer, Sasha Braus, Marco Bodt, Daz,Bertholt Hoover, Reiner Braun, ve Annie Leonhart  dahil. Oyuncular aynı zamanda kendilerine özgü bir karakter oluşturabilecek.

Oyunun hikayesi   animenin ikinci sezonunu konu alacak. Oyunda özelliği geliştirilmiş üç boyutta hareket ekipmanı,  daha gelişmiş Titan hareketleri,  ve daha  fazla rol yapma oyunu öğeleri içerecek. Oyunun içerisinde kasaba hayatını içeren bir kısım bulunacak bu da oyuncunun diğer karakterler ile olan ilişkisini güçlendirmesine ve onların hikayelerini açığa çıkarmasına olanak sağlayacak. Oyun aynı zamanda, oyuncuya yeni bir teleskop verecek bu sayede bakılan pozisyona olan uzaklık anlaşılabilecek.

Site, aynı zamanda adı “Extermination ” olan yeni bir oyun modu da eklendiğini de duyurdu, bu oyun modunda; dörderli takımlar birbirlerine karşı oyun puanlarını toplamaya çalışırken aynı zamanda haritadaki Titanlar ile de yüzleşecekler. Buna ek olarak oyunun hikaye modu ve diğer modları çevrimiçi olarak oynanabilecek.


Kaynak:ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları