Ashita Sekai ga Owaru Toshitemo Anime Filmi İçin Yeni Bir Tanıtım Videosu Yayınlandı
Craftar Studios Inc.'in orijinal anime filmi Ashita Sekai ga Owaru Toshitemo'nun (Even if the World Will End Tomorrow) resmi web sitesi, filmin asıl konusunu vurgulayan yeni bir tanıtım videosu yayınladı.

Film Cuma günü Japonya'da vizyona girdi. Craftar orijinal eseri ele alarak filmi yaratmıştır ve Yūhei Sakuragi (The Relative Worlds, Ingress) filmin yönetmenliğinin yanında senaryoyu da yazmaktadır. Shochiku Media Division, filmin dağıtımını yapmaktadır. Aimyon,  "Ashita Sekai ga Owaru Toshitemo" adlı filmin tema şarkısının yanı sıra filmin "Ra, Hanashi" adlı ek parçasını da seslendirmektedir. Film ilk defa Aimyon'un bir anime çalışmasına müzik kattığı bir projedir.

PV:

ÖZET

Film, lise üçüncü sınıf öğrencileri olan Shin ve Kotori'nin yaşamlarını konu edinmektedir. Shin küçükken annesini kaybetmiştir ve o zamandan beri kendini dış dünyaya kapatma eğilimindedir. Kotori ise küçüklüğünden beri sürekli onunla ilgilenen bir çocukluk arkadaşıdır. Ve bir gün, başka bir Japonya'dan başka bir "kendileri" ile karşılaşırlar.


Oyuncular:

Yuuki Kaji - Shin Hazama , Maaya Uchida - Kotori Izumi , Yoshiki Nakajima - Jin Hazama (başka bir Japonya'daki diğer "kendisi".)

Sayaka Senbongi - Kotoko Izumi (Kotori'yi andıran bir kız.) , Aoi Yūki - Miko , Inori Minase - Riko

Kenjiro Tsuda - Genji Hazama (Shin'in babası) , Toshiyuki Morikawa - Shū Izumi (Kotori'nin babası) , Nana Mizuki - Yūri (Kotoko ile belirli bir projede perde arkasında işbirliği yapan bir araştırma kurumunun başı)

Ek olarak, Tohru Furuya filmin başlangıcını anlatmaktadır. Kaji, Uchida ve Yūki, The Relative Worlds'de benzer şekilde adlandırılmış karakterleri seslendirmektelerdir.

Sakuragi ayrıca, filmin orijinal eseri olarak kabul edilen bir roman yazmaktadır. Kadokawa'nın Da Vinci adlı dergisi, romanı 6 Ekim'deki sayısında serileştirmeye başlamıştır.

Shochiku, Ocak 2018'de Sakuragi ve Craftar'ın 2018 sonbaharında bir CG anime filmi yayınlayacağını açıklamıştı. CG anime stüdyosu Craftar, The Relative Worlds'te Sakuragi ile birlikte çalışmıştır. Hulu Japan ve Craftar'ın orijinal iki bölümlük "smart CG animation" projesi, 2017 yılının Nisan ayında Hulu Japan'da prömiyerini yapmıştır.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları