As Miss Beelzebub Likes Animesinin İlk Tanıtım Videosu Ve Görseli Yayınlandı
Matoba'nın As Miss Beelzebub Likes (Beelzebub-jō no Okinimesu Mama) adlı mangasının TV anime uyarlamasının resmi web sitesi, anime için bir tanıtım videosu ve görsel yayınladı.

Anime Ekim ayında prömiyer yapacaktır.

1. PV:

Minato Kazuto (Akashic Records of Bastard Magical Instructor) LIDEN FILMS'de animeyi yönetmektedir. Yoriko Tomita (Blood Blockade Battlefront & Beyond, Puzzle & Dragons X scriptwriter) seri senaryolarından sorumludur. Etsuko Sumimoto (Tsuredure Children, Yuri Kuma Arashi) karakterleri tasarlamakta ve Satoshi Motoyama (Godzilla: Planet of the Monsters, Haganai) ses direktörüdür. Singer Kanon Wakeshima (Vampire Knight, Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon?) ve naotyu- (Nisekoi - False Love, Isuca) müziği bestelemektedir.

ÖZET

Beelzebub, milyonlarca şeytanı yöneten kudretli bir iblis lordudur. Ancak, iblis lorduna hizmet etmeye karar veren Murin, Beelzebub'un kudretli bir iblisin görünüşünden yoksun olduğunun yanında aynı zamanda pofuduk şeylerden hoşlanan sakin bir kız olduğunu öğrenir. Böylece iblis dünyasındaki günlük-yaşam komedisi başlar.

Sanatçı matoba, Temmuz 2015'te Monthly Shonen Gangan'da mangayı piyasaya sundu. Square Enix, geçtiğimiz Aralık ayında manganın altıncı derlenmiş cildini yayınladı ve 21 Nisan'da yedinci cildi yayınlayacaktır. Yen Press, 20 Mart'ta manganın ilk derlenmiş kitap cildini yayınladı.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları