Artırılmış Gerçeklik Ikemen Dance Vokal Grubu ARP Anime Oluyor
Avex AR dörtlüsü LovePlus/Tokimemo Girl's Side'ı yapan Akari Uchida tarafından üretildi.

ARP Sanatçı Konvansiyonu, Cumartesi günü Tokyo'daki Belle Salle Takadanobaba'da, artırılmış gerçeklik “ikemen dans vokal grubu” ARP'nin anime uyarlamasına yeşil ışık yaktığını duyurdu.

ARP (Artist Republic Production'ın kısaltmasıdır), en son artırılmış gerçeklik teknolojisini kullanarak gerçek zamanlı olarak, canlı performanslar veren, şarkı söyleyen, dans eden ve izleyiciler ile etkileşimli konuşma özelliğine sahip bir dans vokal grubudur. İki (yakışıklı) grup üyeleri, onların lideri Shinji, yetenekli dansçı León, ve Rebel Cross ikilisinin diğer üyelerini içeriyor (Tasarım ve beste - Daiya / Yazar Rage).

ARP'nin yönetici yapımcısı Akari Uchida, Konami'den 2015 yılında  ayrılmadan önce bir kez daha Konami'nin LovePlus ve Tokimeki Memorial Girl's Side oyun serilerini üretmiştir.

ARP ağırlıklı olarak kış aylarında ve Avex ile bir yetenek sözleşmesi altında yaz aylarında konser veriyor. Ocak 2017'de düzenlenen "A'Live" konseri iki gün boyunca 2 bin katılımcı çekmişti ve geçen Ocak ayında "A'Live 3" konseri iki gün boyunca 5.400 katılımcı çekmişti. Grup Cumartesi günü Belle Salle Takadanobaba'da canlı etkinlik olan "Kick A'Live" düzenledi.

TV Asahi programı Break Out da grubun Eylül ayında "Freak Scene" adlı aylık segmentinde yer alacak. Grup, Aralık ayında yeni bir albüm yayınlayacak ve bir sonraki canlı etkinlik olan "Kick A'Live 2", Kanagawa'daki Yokohama Cultural Gymnasium'da 5 ve 6 Ocak'ta yapılacak

Pazar günkü final "Kick A'Live" konser oturumu yayınlanacak - AR grubunun ilk canlı akışı - saat 05: 00'ten itibaren. YouTube,Line Line,Bilili Services te yayınlanacak.


kaynak

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları