Arifureta - From Commonplace to World's Strongest Sezon 2 İçin Yeni Tanıtım Videosu Yayınlandı
Ryo Shirakome'nin Arifureta - From Commonplace to World's Strongest (Arifureta Shokugyō de Sekai Saikyō) adlı light novel serisinin TV anime uyarlmasının resmi Twitter hesabı ikinci sezon için cuma günü ikinci tanıtım videosunu yayınladı.

Video, MindaRyn tarafından seslendirilen OP tema şarkısı "Daylight"ı içermektedir.

Yeni sezon Ocak 2022'de prömiyer yapacak.

Geri Dönen Oyuncular:

  • Toshinari Fukamachi - Hajime Nagumo
  • Yūki Kuwahara - Yue
  • Minami Takahashi - Shea
  • Yōko Hikasa - Tio Klarus
  • Saori Ōnishi - Kaori Shirasaki

Yeni Oyuncular:

Image

Noriko Shibasaki Heiligh Krallığı'nın prensesi Liliana S. B. Heiligh'i seslendirmektedir.


Image

Rina Satou Hajime ve diğerlerine zıt düşen gümüş saçlı, mavi gözlü gizemli bir kadın olan Noint'i seslendirmektedir.


Yeni sezon yeni bir yönetmene ve stüdyoya da sahip olacaktır. Akira Iwanaga (Tegami Bachi: Letter BeeThe Morose Mononokean) animeyi asread (WHITE FOX ile ilk sezonda çalıştılar) ve Studio Mother üzerinden yönetmektedirShoichi Sato yine senaryodan sorumludur. Chika Kojima yine karakterleri tasarlamakta ve baş animasyon yönetmenliği yapmaktadır. Ryō Takahashi yine müziği bestelemektedir.

Animenin ilk sezonu Temmuz 2019'da prömiyer yaptı ve 13 bölüm yayınladı. Funimation seriyi alt yazılı ve İngilizce dublajlı olarak yayınlamaktadır. Funimation hikayeyi şu şekilde özetlemektedir:

Liseli Hajime Nagumo ve sınıfı birden bire fantastik bir diyara kahraman olarak gönderilirler. Ancak sınıf arkadaşlarının çoğunluğu çok güçlü stat ve yeteneklere sahipken Hajime bunlardan hiçbirine sahip değildir. Yetersiz ve hazırlıksız bir durumda olan Hajime, tek çıkış yolunun hırs ve fedakarlıktan geçtiği canavarlarla dolu bir zindanın derinliklerine düşer. Bu vahşi dünyada hayatta kalmak için durumu kabullenmekten başka bir seçeneği bulunmamaktadır.


Animenin aslında Nisan 2018'de prömiyer yapması planlanıyordu ancak sonrasında Temmuz 2019'a ertelendi ve kadroda birtakım oynamalar yapıldı.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları