Aria Serisi 15. Yıl Dönümünü Yepyeni Bir Projeyle Kutluyor
Kozue Amano'nun aynı isimli mangasından uyarlanan Aria serisinin yeni projesi, 2020 Kış aylarında görücüye çıkacak.

Resmi web sitesi, 15. yıl dönümünde Aria anime serisinin yepyeni bir proje ile geri döndüğünün müjdesini verdi. Kozue Amano'nun aynı isimli mangasından uyarlanan Aria serisinin yeni projesi, 2020 Kış aylarında görücüye çıkacak.

Kozue Amano'nun bilim kurgu, fantezi ve slice of life türlerindeki mangası ilk olarak Aqua adıyla Ocak 2001'de çıkış yapmıştı. Manga 2002 yılından itibaren Aria adıyla Comic Blade dergisinde yayın hayatına devam etti. 14 cildi bulunan manganın, toplamda 4.2 milyon kopya sattığı biliniyor.

Hal Film Maker stüdyosu Junichi Sato (Sailor Moon, Prenses Tutu) yönetmenliğinde, 2005 yılında Aria The Animation ismiyle animeye uyarlanan serinin devam sezonları, 2006'da Aria the Natural ve 2008 yılında Aria the Origination olarak yayınlanmıştı. 2015 yılında ise Aria the Avvenire ismiyle üç özel bölüm izleyici ile buluşmuştu.

2005'te yayınlanan Aria the Animation animesinin konusu ise şöyle:

24'üncü yüzyılda, insanlık yaşam bulunmayan gezegenleri kolonileştirmenin bir yolunu bulmuştur.  Eski zamanlarda Mars olarak bilinen Aqua gezegeninin Neo Venezia şehri, insanların gondollarla gezdiği ve Undine denilen profesyonel gondolcular tarafından rehberlik edildikleri bir turist merkezi haline gelmiştir. Neo Venezia şehri, eski adıyla Dünya olarak bilinen gezegen Manhome'un Venedik şehrinin bir kopyasıdır. Bir Undine olmak umuduyla Aqua’ya gelen 15 yaşındaki Mizunashi Akari, prestijli Aria Şirketi’nde eğitim görmektedir. Akari, Undine olma hayalini gerçekleştirme yolculuğunda, büyüleyici Neo Venezia şehri ve onun sakinleri ile tanışırak, insan elinden çıkmış mucizelere tanık olacaktır.

                                                                                                                                                                             



Kaynak:  ANN

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları