Ao-Natsu'nun Yaratıcısı Atsuko Nanba Yeni Mangasını Yayımlayacak
Yaş farkını merkezine alan manga liseli kız ve 24 yaşındaki adamın romantizmini anlatır.

Kodansha'nın Bessatsu Friend dergisi Atsuko Nanba'nın yeni mangasını bu yaz yayımlayacaklarını duyurdu. Mangada, 16-17 yaşındaki liseli kızın 24 yaşındaki bir adamla yaşayacakları anlatılır. Kız her zaman gittiği "gizli yeri"nde yalnızlığını gidermektedir, bir gün Nanba'nın Ao-Natsu mangasından Namio karakterine benzer biriyle karşılaşır. (aşağıda sağda)

Image

Nanba, Ao-Natsu mangasını Kodansha'nın Bessatsu Friend dergisinde 2013 yılında yayımlandı ve geçtiğimiz Ağustos finalize edildi. Kodansha manganın 8. ve son derleme cildini Ekim'de yayımladı. Manga, Ao-Natsu: Kimi ni Koi Shita 30-Nichi (Ao-Natsu: The 30 Days I Loved You) isimli bir live-action filme ilham oldu ve bu film 1 Ağustos'ta vizyona girmişti. 

Nanba'nın diğer mangaları: Tonari no Atashi, Sprout, Senpai to Kanojo ve Taiyo wa Kimi ni Kagayaku.


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları