Ano Ko no, Toriko. Mangası İçin 2018'de Bir Live Action Film Geliyor!
Ryo Miyawaki'nin yöneteceği ve Taeko Asano'nun senaristliği üstleneceği bu live-action filmde Yuko Araki, Ryo Yoshizawa ve Yousuke Sugino, yıldızı parlayacak oyuncular arasında olacak gibi gözüküyor.

Showgate'in resmi sitesinden pazartesi günü yapılan duyuruya göre Yuki Shiraishi'ye ait olan shoujo türü manga Ano Ko no, Toriko. için yapılacak live-action film uyarlamasına yeşil ışık yandı. Yönetmen koltuğunda Ryo Miyawaki otururken, NANA ve Clover gibi yapımlarla tanınan Taeko Asano ise senaryoyu kaleme alacak. Filmin 2018'de, Japonya'da gösterime girmesi planlanıyor.

Seslendirme Sanatçıları - Canlandıracakları Karakterler

Seslendirme Sanatçıları - Canlandıracakları Karakterler

Yuko Araki - Shizuku Tachibana

Ryo Yoshizawa - Yori Suzuki

Yousuke Sugino - Subaru Tojo

Konusu

Manga, üç tane çocukluk arkadaşının birbirleriyle olan aşk üçgenini konu alıyor. Yori kırsal bir bölgeye yerleşmiş, gözlük takmaya ve kızlar tarafından fark edilmemeye başlamıştır. O sırada, Shizuku ise Subaru ile birlikte eğlence sektörüne girmiştir. Model ve aktör olarak çalışmaya başlayan ikilinin hayatlarına henüz 16 yaşına basmış olan Yori'nin girmesiyle her şey değişecektir.

Shiraishi'nin, 2013'te Shogakukan şirketinin Sho-Comi adlı dergisinde yayınlanmaya başlayan mangası geçen yılın Aralık ayı itibariyle 4 cilde sahiptir. Beşinci cildin 26 Temmuz'da basılmak üzere gönderilmesi planlanıyor.

www.animenewsnetwork.com

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları