Animeler.net ve Aksi'nin Düzenlediği Film Gösterimi Etkinliğimize Bekliyoruz
Studio Ghibli'nin az bilinen en sıcak hikayesi Omoide Poro Poro'yu hep birlikte izliyoruz.

Omohide Poro Poro, özellikle Miyazaki ve Takahata’nın hayata bakışını özetler nitelikte bir hikayeye ve hikaye akışına sahiptir. Arabaların yayalardan daha çok yer kapladığı şehirlerde, birkaç metrekare alana yuva kurmaya çabalayan insan ruhunun dört duvar arasına değil, doğaya ait olduğunu geçmişin gücünü yanına alarak anlatmaya çalışır. Diğer pek çok Ghibli filminden temel anlamda ayrılan özelliği “hayattan kesintiler” kategorisinden dolayı sahip olduğu gerçekliktir. Bu nedenle diğer Ghibli yapımlarında göremeyeceğiniz mimikler, sakin bir su gibi akan sahneler izleyeceğiz.

Stüdyo: Studio Ghibli
Kategori: Hayattan kesintiler, dram, romantizm
Yönetmen:  Isao Takahata

Siz sevgili animeler okurlarını ücretsiz olan bu anime film etkinliğine dört gözle bekliyoruz. Tanış olalım ve bu sıcacık hikayeyi birlikte izleyelim.

Image

Etkinliğin Facebook sayfası şurada: https://www.facebook.com/events/468794680527523/

Image

Görüşmek üzere!

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları