Anime Tamago 2018'de Gösterilecek 4 Anime Belli Oldu
4 anime de yapım aşamasında ve Mart 2018'de tamamlanması bekleniyor.

Anime Tamago, Japon Kültür Varlıkları Ajansı tarafından animasyon endüstrisinin geleceği olacak genç animatörleri teşvik etmek ve büyümesini desteklemek için kurulmuş bir hizmet projesidir ve bu proje, anime fan dünyasının çokça beğendiği yapımların da ortaya çıkmasına vesile oldu; STUDIO4℃’ün Little Witch Academia'sı, MAD HOUSE’un Death Parade'ı ve TRIGGER’in Red Ash'i. 

Anime Tamago'nun 2018 etkinliği geçtiğimiz yıl 20 Ekim'de açıklanmış ve ana görseller duyurulmuştu. İşte Anime Tamago'da gösterilecek 4 anime ve konuları...

Midnight Crazy Trail

Midnight Crazy Trail

Stüdyo: Picona Creative Studio

Konu: Shout ve Crunchy gecenin karanlığında “uzak diyarlara çöp taşıyan” iki işçidir. Makina ise, insanlık dünyasına gelen ve Londra'da bir gelinin nasıl olacağı konusunda bir yıl boyunca araştırma yapan 16 yaşındaki bir cadıdır. Bir gün Makina, Shout ve Crunchy’i “Cadı Kitabı”nı atmak için ikna eder. Makina, cadı olarak değil, normal bir kız olarak hayatına devam etmektedir ve bunun için tek engel kitaptır. Lakin kitap öyle kolayca kurtulabileceği bir şey değildir.

Milky Panic twelve

Milky Panic twelve

Stüdyo: Tomason Yayın

Konu: Milky kasabasında bir sorun var; bütün hayvanlar Milky Sağma şirketindeki sütleri içiyor ve tembel, tüm motivasyonlarını kaybetmiş birer kediye dönüşüyor. Bunların hepsi Mucit Kedi Milking’in dünyayı ele geçirme planının bir parçasıdır. Şans eseri, Charmy çiftliğinde çalışmış olan kaplan kovboy Ippon, Milky kasabasına döner. Burada dönen şeyleri anlar ve arkadaşlarını kurtarmak için mücadeleye girişir.

Engimon

Engimon

Stüdyo: Studio Nanahoshi, Usagi Ou

Konu: Shichifukujin mahallesinde yaşayan Amanogawa hanehalkının çocuk odalarında, beş tane Engimon vardır: Haruo (kağıt mache-köpeği), Kin-chan (bir küp fıstıklı balon), Hebikura (bir bambu yılanı), Şef Daruma (bir daruma bebek) ve Koume (bir Kokeshi bebek). Onlar evin kardeşleri Himi ve Yamato’yu sürekli izlerler. Bir gün başka bir yerde bir Engimon ortaya çıkar ve Himi onu kovalamak için evi terk eder. Haruo ve arkadaşları canlandığında, Yamato şaşkına döner ve birlikte Himi’yi kurtarmaya çalışırlar.

Time Driver: Bokura ga Kaita Mirai

Time Driver: Bokura ga Kaita Mirai

Stüdyo: Imagica Imageworks, Robot 

Konu: Yuuto Matsubara, büyük bir oyuncak üreticisinin satış departmanında çalışan 27 yaşındaki bir adamdır, ancak hayallerinden çoktan vazgeçmiş ve her günün boşa bir çaba olduğunu düşünmektedir, hatta çocukluk sevgilisi Ai’nin aşkından bile vazgeçmiş durumdadır. Bir gün rüyaların gücüyle çalışan "Time Driver" robotu önünde görünür ve içinde kendisinin 12 yaşındaki versiyonu vardır.

kaynak: tokyo otaku mode

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları