Anime/Oyun Müziği Bestecisi Hidekazu Tanaka, Mahkemede Müstehcenlik Suçlamalarını Kabul Etti.
Tanaka, ayrıca "heyecan" ve "stres giderimi" için röntgencilik ve bir çok suçunu daha kabul etti.

35 Yaşındaki oyun ve anime müziği bestecisi olan Hidekazu Tanaka, çarşamba günü Tokyo Bölge Mahkemesi'nde müstehcen eylemlerde bulunmak için yaklaştığı 15 yaşındaki kıza müstehcen dil kullandığını itiraf etti. Tanaka geçen Ağustos ayında Tokyo'nun Meguro bölgesindeki bir tren istasyonunun bisiklet park alanında bulunan genç kıza "Sana para vereceğim, yapmaz mısın?" dediği ve elini zorla tuttuğu iddia ediliyor. Mahkemede Tanaka, kızın "yüzüne ve enerjisine" ilgi duyduğunu belirterek, trenle birlikte takip ettiğini ve daha sonrasında müstehcen bir eylemde bulunmaya çalıştığını itiraf etti.

Polise göre, kız olayı yakınındaki bir mahalle karakoluna bildirdi. Polis daha sonra istasyonun güvenlik kamerasından bir kişinin kızı takip ettiği görüntüleri buldu.

Tanaka ayrıca son 10 yıl içinde en az düzinelerce kez röntgencilik suçunu işlediğini kabul etti. Ayrıca Ebisu istasyonu ve diğer tren istasyonlarında kadınların eteklerinin altının fotoğraflarını çekmek ve Yurakucho istasyonunda bel altını göstermekten de yargılanmakta. Tanaka, "yakalanıp yakalanmamanın verdiği heyecan hissini" ve "iş stresini hafifletmek" için yaptığını ekledi.

Polis, Japon ceza hukukunda cinsel saldırıyı da içeren zorla müstehcenlik suçlamasından dolayı 24 Ekim'de Tokyo'da Tanaka'yı tutukladı.

 

Tanaka kariyeri boyunca birçok anime ve video oyunu için şarkılar ve müzikler besteledi. Çoğu zaman müzik prodüksiyon şirketi Monaca'da geçirdiği 10 yıl boyunca, Tanaka Nyaruko; Crawling with Love!, Aikatsu!, Servant x Service, IDOLMASTER filmeri, Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon?, Hitori Bocchi no Marumaru Seikatsu ve Idoly Pride gibi birçok animeler için müzik ve şarkılar besteledi. Tanaka, Monaca stüdyodan Temmuz 2021'de ayrıldı.

"Uzaki-chan Wants to Hang Out!" animesinin ikinci sezonu için hazırlanan açılış şarkısı "Ichigo Ichie Celebration" (Bir Ömür Boyu Kutlama) çeşitli nedenlerden dolayı yayınlanamadı. Tanaka şarkının bestesi ve düzenlemesini yapmıştı. Kano ve Uzaki-chan (seslendiren Naomi Ozora) tarafından söylenen orijinal şarkı ve MKLNtic tarafından seslendirilen başka bir versiyonu 30 Kasım'da piyasaya sürülecekti.

Pokemon Journeys animesinin tema şarkısı için hazırlanan açılış sekansında Tanaka'nın düzenlediği kısım ve ismi son bölümlerde çıkarıldığı bildirildi. Ayrıca, seslendirme sanatçısı ve performansçı Momo Asakura'nın canlı "Piacere!" turunda Tanaka tarafından bestelenen "Day and Night Dream" şarkısı set listesinden çıkarıldı.

 

Kaynak: ANN, YouTube

Selam ben Ada, 19 yasindayim. Okyanus ve balinalara ilgim var ve Marine Biology okuyorum. Anime zevkim baya karisik ve favorilerim; Attack on Titan, Bungou Stray Dogs, JoJo, Ouran, Kimi no Todoke.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları