Anime, Manga, Oyun, Cosplay ya da Japonya Hakkında Yazmak İstiyorum Diyenler Burada mı?
Editör ekibimize alım yapıyoruz.

Sevgili okurlarımız, ekibimize katılacak yeni editör arayışlarımız devam ediyor. Anime, manga, oyun, cosplay ya da Japonya kategorilerinde özgün yazılar yazmak ya da takip ettiğiniz yabancı sitelerdeki güncel haberleri okurlara ulaşmak istiyorsanız ve düzgün bir Türkçe'niz, okuduğunuz İngilizce makaleyi anlayacak kadar İngilizce'niz varsa lütfen bizimle iletişime geçin. 

Anime tanıtımı, anime inceleme, manga tanıtımı, manga inceleme, Japonya tabanlı oyunlar, cosplay etkinliklerinden çarpıcı fotoğraflar ya da Japonya hakkında güzel bilgiler paylaşmak isterseniz aşağıdaki mail adresinden bize ulaşın. 

Image

[email protected]

Not: Sizlerden örnek bir içerik istenecek ve değerlendirme yapılacaktır. Örnek yazınız istenen kriterleri karşılıyorsa bir değerlendirme sürecine tabi olacaksınız ve bu süreç sonunda "olumlu" dönüş alan okurlarımız "editör" kadrosunda yer alacaktır.

Not2: İçerikler gönüllü üretilir. 

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları