Anime Expo'da In/Spectre Animesi Gösterilecek
Uso to Chamaeleon'un açılış şarkısı ile şenlenecek animenin TV'deki yayın tarihi Ocak 2020.

Kodansha'nın Aylık Shonen Dergisi'nin Temmuz sayısında, Kyo Shirodaira ve Chasiba Katase'nin In/Spectre (Kyokō Suiri or Invented Interface) mangasından uyarlanacak ve 2020 Ocak'ta yayın hayatına başlayacak animenin ana görseli yayımlandı. Animenin resmi web sitesi de 5 Temmuz'daki Anime Expo'da gösterilecek animenin tanıtıcı videosunu yayınladı.

Crunchyroll, animenin yardımcı yapımcısı ve tanıtıcı videoda İngilizce altyazılı versiyonu servis etti. 

Animenin dünya çapındaki gösterimi 5 Temmuz'da düzenlenen Anime Expo'da saat 16.00'da gerçekleşecek. Animenin ana oyuncusunu seslendiren Mamoru Miyano da etkinlikteki yerini alacak. 

Serinin açılış şarkısını da Uso to Chamaeleon yazıp seslendirecek.

Akari Kitō ve Mamoru Miyano karşımıza Kotoko Iwanaga ve Kuro Sakuragawa olarak çıkacaklar.

Mangayı İngilizce de yayımlayan Kodansha Comics doğaüstü gizem ve romantizm hikayesini şu şekilde özetliyor: 

Küçük bir kızken yokai'ler tarafından kaçırılan Kotoko, ruh ve insan dünyası arasında güçlü bir aracı haline geldi. Bu gücün de bir bedeli vardı tabi: Bir göz ve bir bacak... Şimdi yıllar sonra yokai'leri gözlemlemeye devam eden bu genç kadın, Kuro adında özel bir adama karşı derin duygular beslemeye başlıyor. Kuro da Kotoko gibi bir güce sahip ve şimdi onlar yokai'lere karşı bir ekip kurup gerçeklik ile doğaüstü dünya arasındaki ince çizgiyi korumakla görevli bir çift.

Keiji Gotoh (Kiddy Grade, Endride, Sengoku Collection) animeyi Brains Base'de yönetecek ve Noboru Takagi (Durarara!!, Golden Kamuy, Kuroko's Basketball) serinin senaryosunu yazacak. Takatoshi Honda (RIN-NE conceptual design) karakterleri tasarlarken animasyon yöneticisi olarak da görev alacak. 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları