Anime Dünyası’nın En Karizmatik 10 Anime Karakteri
Anime karakterlerinin havalı oluşu tartışılmaz bir gerçektir. Bu makalemde en karizmatik 10 anime karakterini sizler için derledik.

En Karizmatik 10 Anime Karakteri

10. Gasai Yuno – Mirai Nikki

Gasai Yuno
Yukki ile seviyesiz bir ilişki süren, ikinci günlük sahibi olan karakterdir. Bir Leyla ile Mecnun olmasalarda onların da kendilerince bir popülaritesi var. Başlarda Yukki için canını dahi ortaya koyan Yuno, bölüm sonlalarında iyice çirkefleşiyor ve tamamen karizmatik ve psikopat bir hal alıyor. Korkmayın no spoiler no pain.


9. Roronoa Zoro – One Piece

Roronoa Zoro

Dünyanın en iyi kılıç ustası olmayı kendine hedef bilmiş yeşil saçlı bir karakter. Hiçbir şeyden çekinmeden her şeye meydan okuyabilme potansiyeline sahiptir. İdealleri uğruna yaşar adeta. Ayrıca 3 kılıç birden kullanabilen nadir karizmatiklerdendir.


8. Hie – Darker Than Black

Roronoa Zoro

En güçlü psişik ajanlardan biridir Hei. İlginç maskesiyle daha bir cool göründüğü söylendiği doğrudur. Gizem karizmatikliğin unsurlarından biridir. Maske varsa gizem de var, gizem varsa karizmatiklik de var. Bilinmeyen her zaman daha ilgi çekicidir.


7. Sasuke Uchiha – Naruto

Sasuke Uchiha - Naruto

Başlarda Naruto’nun baş düşmanı gibi görünen, nefret edip Naruto’ya kin kusup sonrasında onun hayatını kurtarabilen, tüm bu olaylar zincirinde coolluğundan da ödün vermeyen karakter, karakter gibi karakter. Soğukkanlılığıyla gönüllerimiz de taht kuran, abisini yensin diye az dua etmediğimiz psikopata bağlamış güzel karakterimiz.


6. L – Death Note

L - Death Note
Death Note anime de bir yapı taşıdır. Kimi fazla popülerleştiği için sevmez kimisi ise fanatiğidir. Fakat bu anime yi hiç sevmeyenler bile L kod adlı karakterimizden etkilenmediğini söyleyemez. Çeşitli akıl oyunlarıyla Light’ı az terletmedi. Oturuşuyla kalkışıyla tam bir beyefendi diyemesek de kendine has bir havası olduğunu da inkâr edemeyiz. Karizmatik olduğu kadar da pisboğazdır. Yer yer kilo almaz, bu da ayrı bir ironidir.


5. Ken Kaneki – Tokyo Ghoul

Ken Kaneki - Tokyo Ghoul

Karizmatik kelimesinin vücut bulmuş halidir. Başlarda her ne kadar korkak ve çekingen olsa da ghoul olduğunda olgunlaşacaktır. Yeni izleyenler sabırla bekleyiniz. Olgunluktan saçları bile beyazlayacak muhteremin. Maskesi ile birlikte bütünleşen kahramanımız, canavar mı yoksa insan mı ikileminde gidip gelecek. Çeşitli acı ve işkencelere maruz kalacak. Tüm o acılar onu acıya duyarsız hale getirip daha da olgunlaştırıp daha da karizmatikleştirecek.


4. Uta – Tokyo Ghoul

Uta - Tokyo Ghoul

Kaneki’nin maskesini de tasarlamış olan, bir tasarım harikası karakter. Gerek dövmeleriyle, gerek saç modeliyle gönüllerimizin dördüncüsü. İzleyenlerin bu kız mı erkek mi ya, polemiğine nokta koyuyoruz. Evet, Uta erkekdir.


3. Shiro – No Game No Life

Shiro - No Game No Life

Eşsiz oyun zekası ile de bizleri imrendiren bu küçük tatlı şeyin adı Shiro. Bu yaşta bu coolluk cidden fazla dedirtiyor bizlere. Shiro gibi bir oyun eşiniz varsa kaybetmeniz gibi bir ihtimal söz konusu bile değil.


2. Kai Hiwatari – Beyblade

Kai Hiwatari - Beylade

Cool denince aklımızda canlanması muhtemel olan, çocukluğumuzun karizmatik karakteri. O umursamaz tavırları, yer yer yükselen asi kişiliği, ellerini bağlayıp sırtını duvara yaslayan geleneksel cool duruşu dün gibi aklımızda. Beyblade’inin adı ise kırmızı Anka kuşu idi.


1. Alucard – Hellsing

Alucard - Hellsing

Coollukta master yapmış Alucard yarı insan yarı vampirdir. Sürekli kötü güçlerle mücadele halindedir. Rakiplerine onu öldürmeleri için ikinci bir şans vermesi bile bize coollukta master yaptığının en büyük kanıtıdır. Düşmanını önce rezil eder sonra öldürür. Kendisi ölümsüzdür ve asla yaşlanmaz, zamanında pek çok insan yemiştir. Çeşitli yaratıklara dönüşebilir, kanın içinde insanın hatıralarını emebilir ve yarı vampir olmasına rağmen güneş ışığına karşı duyarsızdır. Karizmatikliğin en uçuk hali bu olsa gerek.


"Öğretmek öğrenmektir."

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları