A.I.C.O. Incarnation'dan Yeni PV, Görsel ve Cast Açıklamaları
Orijinal anime bu bahar Netflix platformunda yayınlanacak.

Netflix orijinal animeleri arasındaki yerini alan A.I.C.O. Incarnation, dramatik sayılacak yeni bir görsel yayınladı. Hikaye hakkında önemli ipuçları barındıran görselin yanısıra yeni bir tanıtım videosu ve cast listesi de açıklandı. 

Yaklaşan orijinal eser, kendisi hakkında korkunç bir gerçeği keşfeden Aiko adında bir kızı anlatıyor. Kazuya Murata (Verdurous Planet'te Gargantia) tarafından yönetilecek orijinal yapım, Bones tarafından anime edilecek. 

Açıklanan yeni görsel ve tanıtım videosuna bir göz atın.

Aiko Tachibana (CV Haruka Shiraishi): Şehrini perişan eden "Patlama" da, ailesini kaybeden zeki ve enerjik öğrenci. Yuya ile görüşmesi üzerine, kendisi hakkında acı verici bir gerçeği keşfediyor ancak yine de onunla birlikte dövüşmeyi kabul ediyor.

Image

Yuya Kanzaki (CV Yusuke Kobayashi): Aiko'nun okuluna transfer olan öğrenci. Kişiliği şaşırtıcı bir şekilde olgun. Aiko'ya kendisi hakkında açıklamada bulunan tek kişi ve aynı zamanda Aiko'yu kentin "Ana Nokta"sına yani, kaderine doğru götüren kişi de o. 

Image

Yoshihiko Sagami (CV Makoto Furukawa): Divers üyesi ve Kazuki'nin yakın arkadaşı. Bıçaktan tutun da ağır toplara kadar her türlü silah konusunda uzman kişi. Bununla birlikte, kardeşçe bir iyilik havası yayar.

Image

Kazuki Minase (CV Taishi Murata)
: Divers üyesi ve Sagami'nin yakın arkadaşı. Dalgıç olarak fazla tecrübesi olmasa da çalışmalarına kendisini adamış durumda. Onun uzmanlık alanı elektronik ve çok gerçekçi yapay bir eli var.

Image

Haruka Seri (CV Kaori Naduka): Divers üyesi ve Kaede'nin yakın arkadaşı. Patlamadan önce, biyomühendislikte çalışan Haruka, Malignant Maddesi'ne karşı güçlü bir ilgi besliyor. Arkadaşının aksine, Haruka doğaçlamaya daha az eğilim gösterirken mevcut bilgileri taktik planlara çevirebilmeyi tercih ediyor. 

Image

Kaede Misawa (CV M.A.O.): Divers üyesi ve Seri'nin en yakın arkadaşı. Kaede, ani davranışları olan dinlemektense harekete geçmeyi tercih eden keskin hayvani iç güdüleri bulunan birisidir ve tam da bu hayvani iç güdüler onun başarılı olmasını sağlıyor. Onunla Sagami arasında bir şeyler olabilir.

Image

Daisuke Shinoyama (CV Ryota Takeuchi): Divers'in yöneticisi ve Shiraishi'nin yakın arkadaşı. İlk bakışta sert gibi görünse de, aslında çok sıcak ve nazik biri. Aiko'ya ve Yuya'ya, dalıcıların verebileceği her türlü yardıma erişmelerinde yardımcı oluyor.

Image

Maho Shiraishi (CV Ai Kayano): Divers üyesi ve Shinoyama'sın yakın arkadaşı. İyi ve nazik Maho, Divers'a ekipman yapmak ve yiyecek hazırlamak için orada bulunan biridir ve maceralarında Aiko'yu rahatlatabilecek tek kişi de odur.

Image

Susumu Kurose (CV Toru Okawa): Yapay cisimlerin yaratılmasının arkasındaki biyoteknoloji geliştiricisidir ayrıca "Hücre Birleştiricisi"ye en büyük katkıyı da sağlamıştır. Aiko ve Yuya'yı uzak mesafeden koruyan kişidir. 

Image

Kyousuke Isazu (CV Takehito Koyasu): Aiko'nun doktoru ve "Karbon Nano Yapısı"nın yaratıcısı. Kızı komada olmasına rağmen, bir çözüm bulamıyor. 

Image

Akiko Nanbara (CV Atsuko Tanaka): Yapay biyo-kirliliğe karşı çalışmayı amaçlayan bir organizasyon olan CAAC direktörü. Biyoteknolojinin tanınmasında merkez karakter. 

Image

Anime serisi, 9 Mart'ta Netflix'te yayınlanacak. 

Animenin ilk fragmanı ve hikayesi için şu haberi okuyabilirsiniz. 


kaynak: crunchyroll

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları