AI: The Somnium Files Oyununun İngilizce Oyun İçi Videosu Yayınlandı
Oyun Switch, PS4, PC Eylül ayında Kuzey Amerika ve Avrupada çıkıyor.

Spike Chunsoft, Kōtarō Uchikoshi'nin yeni AI: The Somnium Files oyunu için Cuma günü yeni bir İngilizce oyun içi video yayınlamadı.

Oyun Kuzey Amerika'da 17 Eylül'de PS4, Nintendo Switch ve PC'de Steam üzerinden yayınlanacak ve Avrupa'da fiziksel ve dijital olarak PS4 ve Switch için 20 Eylül'de piyasaya sürülecek. Sürüm İngilizce ve Japonca ses ve İngilizce metinlerini içerecek.

Oyunun "Special Agent Edition" sürümü altı inç yüksekliğinde A-set akrilik standı, bir dış kutu, bir kitap, bir film müziği ve üç vinil çıkartma içerecek. The Day One Edition ise üç yerine iki vinil çıkartmayı içerecek.

Görsel roman günümüz Tokyo'sunda geçiyor, ancak bazı teknolojik gelişmeler var. Oyuncular tuhaf cinayetler yapan seri katili izleyen bir dedektif olan Kamane Date olarak oynayacaklar. Date, sağ gözünden farklı şekilde renklendirilmiş yapay bir sol göze sahip ve bu da suçları çözmesine yardımcı olacak bir yapay zeka içeriyor. 

Oyunun önemli bir özelliği, Date’in şüpheli kişilerin ve kilit tanıkların hatıralarına girme, "Somnium" (Latincede ''Rüya'')adlı yerleri keşfetme yeteneğidir.

Kaynak:ANN

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları