Aggretsuko 20 Aralık'ta Yılbaşı Özel Bölümüyle Geliyor
Metal animenin ikinci sezonu başlamadan önce Retsuko'nun başı yine sosyal medya ile belada!

Netflix, 20 Aralık'ta Aggretsuko'nun dünya çapında bir yılbaşı özel bölümü ile yeniden ekranlarda olacağını duyurdu.

Netflix "We Wish You a Metal Christmas" isimli özel yılbaşı bölümünün hikayesini şöyle anlatıyor:

Retsuko umutsuzca Noel arifesi için planlar yaparken, yeni takıntısı "sosyal medyada onaylanma" kontrolden çıkar.

Netflix ayrıca yukarıdaki teaser'ın ve bölümün kendisinde yayınlanan "Jingle Bells" in punk cover'ının Tim Timebomb (Rancid) tarafından hazırlandığını da belirtti.  Rareko ise bir kez daha Fanworks'te özel bölümü yazıyor ve yönetiyor.

Image

Aggretsuko (Aggressive Retsuko), hayalindeki şirketin muhasebe bölümünde çalışan 25 yaşında, özgüveni düşük kırmızı panda Retsuko'yu konu eder. Tam bir şovmen olan domuz patronu, küçümseyen üstleri, tembel ve çıkarcı iş arkadaşlarıyla olan iş ilişkileri... Yogada tanıştığı iş arkadaşlarıyla yaşadığı samimi ilişkiler de olmasa iş dünyası Aggretsuko için kuşkusuz daha da çekilmez olacak. İşin kapladığı hayatında zamansız ve aşksız kalan Aggretsuko sinir katsayısı yükseldiğinde mükemmel bir mükemmel bir öfke kontrolü metodu geliştirir; death metal karaoke!

İlk Netflix sezonu dünya çapında 20 Nisan itibariyle başladı. 15 dakikaliık ONA serisinin yönetmeni animenin ilk versiyonunu da yazna ve yöneten Rareko oldu ve ona Yawaraka Sensha eşlik etti. 

ONA'nın ikinci sezonu ise önümüzdeki yıl yayınlanmaya başlayacak. 

kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları