Adult Swim, Rick and Morty ve Ninja Kamui Adında 2 Yeni Anime Serisini Duyurdu!
Bu seri, ana Rick and Morty evrenine müdahalede bulunmayacak.

Adult Swim, 18 Mayıs Çarşamba günü "Rick and Morty: The Anime" ve "Ninja Kamui" adlı anime serisinin geleceğini duyurdu. Çıkış yapacak olan bu iki serinin hem HBO Max'ta, hem de Adult Swim'de prömiyer yapması bekleniyor.

10 bölüm sürecek olan "Rick and Morty: The Anime" serisini daha önceden "Rick and Morty vs Genocider." ve "Summer Meets God (Rick Meets Evil)'' animasyonlarını yönetmiş olan Takashi Sano, (Tower of God) Telecom Animation Film Stüdyosu (Lupin III, Shenmue The Animation) işbirliğiyle yönetecek. Anime, Rick and Morty animasyon serisinin içerdiği olaylar ve temalar çevresinde gelişecek orijinal bir yapım olacak.

Daha çok aksiyon-macera türünde fütüristik bir yapıda olacak olan Ninja Kamui serisini ise Sunghoo Park (Jujutsu Kaisen, The God of High School) yönetecek. Karakter tasarımlarından Takeshi Okazaki (Afro Samurai, Star Wars: Visions, Batman Ninja) sorumlu olacak. Serinin yapımını ise E&H Production ve Sola Entertainment (The Lord of The Rings: War of The Rohirrim, Blade Runner: Black Lotus, Ultraman) üstlenecek.

Adult Swim, Ninja Kamui serisinin konusunu şu şekilde özetliyor;

Ninja Kamui, karanlık geçmişinden kaçmak için ailesiyle Amerika'nın ırak taraflarında  yaşamaya başlayan eski Nukenin Joe Higan'ın peşindedir. Joe Higan'ın eski teşkilatının kutsal yeminlerine ettiği ihanet sonucu bir gece suikastçılar tarafından pusuya düşürülürler. "Ölümünden" yükselen Joe Higan, ailesinin ve arkadaşlarının intikamını almak için eski Ninja Kamui günlerine döner. Ninja Kamui, antik becerilerini üst düzey teknolojik aletlerle beraber kullanabilecek düzeyde birikime sahip bir 21. yüzyıl ninjasıdır. Ninja Kamui'yi Ninja Kamui yapan teşkilatı yok etmek için eğitimli suikastçıları, cyborgları ve ninjaları teker teker yok etmek zorundadır.

Her türlü sorun, görüş ve önerileriniz için için; [email protected]

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları