ACCA'dan Tamamen Yeni Bir OVA
Natsume Ono'nun mangasının anime uyarlaması 2017'de yayımlanmıştı.

Natsume Ono'nun aynı isimli mangasının anime uyarlaması Acca: 13 ku Kansatsu-ka'nın resmi twitter sayfası bugün Acca: 13 ku Kansatsu-ka Regards adlı tamamen yeni bir OVA (Original Video Anime) 'nın geleceğini açıkladı. OVA'nın yayım tarihi ile ilgili bilgiler ilerleyen zamanlarda açıklanacak.

Acca: 13 ku Kansatsu-ka'nın konusu;

13 eyalete bölünmüş olan Dowa krallığı hükümdarı'nın 99'uncu doğum gününü kutluyor. Bu on üç devlette ACCA olarak bilinen dev organizasyon tarafından kontrol edilen birçok kurum var. ACCA içinde Jean Otis,muayene ajansının ikinci komutanıdır .Ajansı, başkentte bir merkez ofisi olan 13 eyaletin her birine 10 kişi yerleştirdi. ACCA'nın krallık çapındaki tüm faaliyetlerini takip ederler ve her bir devletin ACCA ofisi merkez bürolarına doğru akan verileri tutar. Jean'in, durumunu ve personelini orada kontrol etmek için başkentten diğer bölgelere iş gezileride vardır.

Video'daki ses: Önümüzdeki bölüm, Acca: 13 ku Kansatsu-ka özel kısım "Regards". Sevgili Jean, sen o günler hakkında ne düşünüyorsun? Bir dahaki sefere anlat.

Manga Square Enix'in Monthly Comic Gangan dergisinde 2013 ile 2016 tarihleri arasında yayımlandı ve 6 cilti basıldı. Madhouse'ın yaptığı 12 bölümlük anime adaptasyonu 2017'nin Ocak ayından Mart ayına kadar yayımlandı.

Kaynak: Crunchyroll

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları