A3! Animesinin 'Season Summer' Arc'ı İçin Yeni Bir Tanıtım Videosu Yayınlandı
Liber Entertainment'ın A3! adlı oyun uygulamasının TV anime uyarlaması için açılan resmi web sitesi Çarşamba günü A3 Season Spring & Summer serisinden "Season Summer" arc'ı için yeni bir tanıtım videosunu yayınladı.

Season Summer önümüzdeki hafta yayınlanmaya başlayacaktır.

PV:

ÖZET

Mankai Şirketi'nin, tamamı erkeklerden oluşan tiyatro grubunun görkemli günlerinden artık eser kalmamıştır. Geriye sadece bir üyesi ve tahsildarlara olan borçlar kalmıştır. Izumi Tachibana'nın, bir yakuza ve tefecileriyle cesurca yüzleşmesiyle beraber babasının tiyatrosunu tekrar canlandıracağına dair söz verir. Yeterince acemi yetenek toplayabilirdi ancak onları ihtiyacı olan aktörlere doğru çiçek açtırabilir miydi?

Keisuke Shinohara (Black Fox) animeyi P.A.WORKS ve Studio 3Hz'de yönetmektedir. Mariko KomatsuRyō Fujiwara'nın orjinal karakter tasarımlarını animeye uyarlamakta ve baş animasyon direktörlüğünü yapmaktadır. Naoki Hayashi (Black Fox) serinin senaryolarından sorumludur. Infinite prodüksiyon olarak hizmet vermektedir.


A3! Spring Season şu anda devam etmektedir ve serinin Fall ve Winter sezonları Ekim ayında başlayacaktır. Seri, Funimation tarafından altyazılı ve dublajlı olarak yayınlanmaktadır.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları