A Returner's Magic Should Be Special Webtoonu Anime Oluyor
Aniplex AnimeJapan 2023 etkinliğindeki standında Wookjakga'nın A Returner's Magic Should Be Special (Kikansha no Mahou wa Tokubetsu desu) webtoonunun 2023 yılında anime uyarlamasının geleceğini duyurdu.

Serinin ana karakteri Desir Arman'ı Takuma Terashima seslendirecek.

Takuma Terashima'nın seslendirdiği bazı karakterler :

Log Horizon - Shiroe

 

 

Record Of Ragnarok - Sasaki Kojirou

 

 

Maou Gakuin no Futekigousha - Lay Glanzudlii

 

Takuma Terashima'nın anime hakkında konuştuğu video:

İlk sezonda kesinlikle görülecek olan 4 karakteri görmenizi isterim. Novel ve webtoon çizimleri arasında farklar var. Webtoon çizimleri daha keskin. Anime uyarlamasında da japon tarzına daha yakın çizimler göreceğizdir. Burada paylaşacaklarım novel çizimleridir.

Ana Karakter - Desir Arman

 

 

Ajest Jedgar F. Roguepalace

 

 

Romantica Eru

 

 

Pram Schneider

Seriyi İngilizce olarak yayınlayacak olan Yen Press hikayeyi şöyle anlatıyor :

"Gölge Dünyası'nın kontrolü ele geçirdiği ve insanlığın çoğunun yok edildiği bir zamanda, altı kahramandan oluşan bir grup dünyayı kurtarmaya çalışır ancak başarısız olur... Ancak büyücü Desir Arman, gözlerini açtığında 13 yıl öncesine geri döndüğünü fark eder! Şimdi tekrar takımını toplayıp insanlık tarihinin en büyük felaketini önlemek ona bağlı!"

Seri Crunchyroll'da yayınlanacak.Takuma Terashima haricindeki seslendirmenler, Stüdyo, yapım ekibi gibi detaylar yakında açıklanacak.

Özellikle Solo Leveling anime uyarlaması'nın getirdiği sesten ötürü Japon şirketlerin webtoonlara yönelmesi sevindirici. Birçok orjinal hikayeye sahip webtoon var.Umarım bundan sonra daha fazla serinin uyarlaması gelir. Monotonlaşan anime sektörüne yeni bir soluk gelecektir.

Kaplumbağa best.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları