A Place Further Than the Universe İçin Bir Tanıtım Videosu Yayınlandı!
A Place Further Than the Universe (Uchuu Yorimo Tooi Basho) için resmi web sitesi, yaklaşmakta olan TV anime için yeni bir görsel ve yeni bir tanıtım videosu yayınladı!

PV:


Ana Karakterler:

Inori Minase - Mari Tamaki

Inori Minase - Mari Tamaki

Mari Tamaki, 2. sınıf bir lise öğrencisi ve hikayenin kahramanıdır. Mari enerjik, neşeli ve olumlu bir kişiliğe sahiptir. Arkadaşları ona "Kimari" takma adıyla hitap etmektedir. Meraklı ve kendine güvenen biri olmasına rağmen dikkat çekici olmak yerine çoğu zaman çekingen bir tavır sergilemektedir.

Kana Hanazawa - Shirase Kobuchizawa

Kana Hanazawa - Shirase Kobuchizawa

Shirase Kobuchizawa, Mari ile aynı okulda okuyan 2. sınıf bir lise öğrencisidir. Koyu renk saçlarıyla güzel bir görünüşe sahip olmasına rağmen aslında çekingen ve insanlarla konuşmakta güçlük çeken bir kişiliğe sahiptir. Konuştuğunda, genellikle olumsuz bir şeyler söylemektir bu yüzden çoğunlukla yanlış anlaşılan biridir. Shirase'nin az arkadaşı vardır ve diğer insanlar ona "South Pole" ya da "Shadow" olarak hitap etmektedir.

Yuka Iguchi - Hinata Miyake

Yuka Iguchi - Hinata Miyake

Hinata kısa, samimi ve sokulgan biridir. Sanki ilkokul çağlarındaki bir çocukmuş gibi merakla dolup taşan biridir ve arkadaş edinmek için hep isteklidir.

Saori Hayami - Yutsuki Shiraishi

Saori Hayami - Yutsuki Shiraishi

Yutsuki Shiraishi bir 1. sınıf lise öğrencisidir. Yutsuki, Hokkaido'da yaşamaktadır. Annesinin ısrarıyla Yutsuki küçüklüğünden beri çocuk aktörlük yapmaktadır. Medyada sıkça görülen Yutsuki, yaşından daha olgun bir kişiliğe sahiptir. Dışarıda mutlu ve kibar biri olsa da aslında Yutsuki mutsuzlukla dolu biridir.

(Animenin Ocak 2018'de başlaması planlanmaktadır.)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları