A Hat in Time İçin Çıkış Tarihi Belli Oldu!
Oyunun bilgisayar sürümü, mod desteğine uygun olacak.

Yapımcı Gears for Breakfast'in son açıklamalarının ışığında, PlayStation 4, Xbox One ve bilgisayar platformları için satışa sunulacak olan A Hat in Time oyunu, 2017'nin Sonbahar sezonunda, 5 Ekim'de tamamlanmış bir halde oyuncular ile buluşacak.

Oyunun bilgisayar sürümü, modlamayı da destekleyecek. Planlanmakta olan yeniliklerden bazıları:

✦Bölüm düzenleyicisi

✦Tam senaryo erişimi

✦Steam Workshop desteği

✦Bir şapka eklenecek

✦İki şapka da eklenecek

✦Çok fazla şapka eklenecek

✦Yeni bölümler

✦Yeni Düşmanlar

✦Oyun içinde bir oyun yapılacak

✦Oyun içinde oyunun içinde bir oyun yapılacak

✦HER ŞEY

Hayran yapımı modlara sıcak bakan Gears for Breakfast, resmi modları da oyuncuların beğenisine sunacak gibi gözüküyor. Yayınlanacak olan modlar arasında bulunacaklar:

Freedom Planet 2 oyunundaki Lilac karakterinin başlığı - Bu başlık, oyunun ana karakteri Hat Kid'in, Lilac'a özel bir hareket olan Dragon Cyclone'u yepyeni animasyon, efekt ve seslendirmelerle gerçekleştirmesini mümkün kılacak.

Psychonauts 2 oyunundaki Raz karakterinin kaskı - Gears Of Breakfast, Raz'ın yeteneklerinden hangisini kaskı taktıktan sonra kullanabilecek olan Hat Kid'e uyarlamayı uygun görecek? Söz konusu modun 5 Ekim tarihinde yayınlanmasının ardından cevabı öğrenebileceğiz.

Hyper Light Drifter, Shovel Knight, OneShot, Kero Blaster, Gurumin: A Monstrous Adventure ve daha birçok oyundan esinlenilerek hazırlanacak olan modlar, şimdiden planlanmış durumda.

Oyunun yapımcısı Gears for Breakfast, henüz A Hat in Time'ın oynanışını çok daha eğlenceli kılacak olan modların konsol sürümü için de geçerli olup olmadığını netliğe kavuşturmuş değil. İleri tarihlerde daha detaylı bir açıklamanın yapılacağı düşünülmekte.

Oyunun resmi internet sitesinden süreci gözlemleyebilirsiniz.

gematsu.com

Steam - Tanıtım Videosu

E3 2017 - Oynanış Videosu

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları