A Certain Magical Virtual-On Oyununun Video Tanıtımında Lessar ve Ruiko Ön Planda
PS4/Vita oyunu geçtiğimiz perşembe Japonya'da piyasaya sürüldü.

Sega Pazartesi günü  A Certain Magical Virtual-On (To Aru Majutsu no Virtual-On) PlayStation 4 ve PlayStation Vita oyunu için yeni bir tanıtım videosu yayınladı. Video, RVR-42 / VSL Cypher'ın pilotu Lessar'ı ön plana çıkarıyor.

Sega ayrıca, Salı günü RVR-33 / VSL Apharmd S.'nin pilotu Ruiko Saten içinde bir video yayınladı.

Önceki tanıtım videolarında olduğu gibi videonun tema müziği Yuka Iguchi ve Rina Satou tarafından yapılan "Get Ready!"

Oyun perşembe günü Japonya'da piyasaya sürüldü.

Oyunun PS4 versiyonunun fiyatı 7.990 yen (yaklaşık 271 TL), ve PS Vita versiyonunun fiyatı 6,990 yen (yaklaşık 237 TL) olacağı duyuruldu. Discipline  55'in PS4 için olan sınırlı sürümü 500 sayfalık Chronicle 20 kitabını ve Cyber Troopers Vitual-on  resmi ses veri kaynağının 18 şarkısını 12.490 yene satışa çıkardı (us112)   Toaru Majutsu no Archive (A Certain Magical Archive) PS Vita için çıkan sınırlı sürüm paketinde ise  "Toaru Majutsu no Virtual-On no Subete"  kitapçığı ve şarkıların bulunduğu bir cd 10.990 yen (us99)  oyunu ön sipariş ile alan  kişilere ise "A Certain Magical How to Play" adlı bi kılavuza sahip olacak.

Virtuaroids  bu sefer önceki oyunlardaki gibi üç değil  dört silaha sahip. dördüncü silah Virtaruoid'i süren pilota bağlı olarak işlevsellik kazanıyor. Karakterin özelliklerini artırıyor ve yeni bir saldırı yapmasına olanak sağlıyor. Buna ek olarak üniversite bölümü de dahil olmak üzere artık savaşlarda çeşitli aşamalar olacak.

Kadokawa orijinal Toaru Majutsu no Index x Dennō Senki Virtual-On: Toaru Majutsu no Virtual-On(A Certain Magical Index x Cyber Troopers Virtual-On: A Certain Magical Virtual-On) ortak çalışma sonucu ortaya çıkan romanı 2016 yılının Mayıs ayında yayınlamıştı. Kazuma Kamachi romanı yazdı ve Virtual-On tasarımcısı Hajime Katoki kitabın çizimlerini yaptı. Romanın manga uyarlaması, 28 Aralık'ta Kadokawa'nın ComicWalker sitesinde başlatıldı.


Kaynak:ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları