86--EIGHTY-SIX TV Animesi İçin Yayınlanan 2. Tanıtım Filmi Savaşa Odaklanıyor
Bilimkurgu TV anime adaptasyonu için daha fazla oyuncu ismi ve yeni bir ana görsel paylaşıldı.

Image

KADOKAWA Light Novel Expo 2020 etkinliğinde Asato Asato tarafından yazılan ve Shirabi tarafından resmedilen 86--EIGHTY-SIX hafif romanının bir TV anime uyarlaması olacağı duyuruldu. Yayınlanan 2. tanıtım videosunun yanısıra yeni bir ana görsel, ek oyuncular, açılış ve kapanış temaları ile serinin yayın tarihi olan 10 Nisan bilgisi paylaşıldı.

https://twitter.com/anime_eightysix/status/1368073858822139905?

Image

Açılış tema şarkısı "3-pun 29-byou (3 minutes and 29 seconds)" hitorie tarafından, kapanış tema şarkısı "Avid" Hiroyuki Sawano'nun grubun SawanoHiroyuki[nZk]:mizuki tarafından seslendirilecek.

Spearhead Squadron'da daha önce duyurulan baş karakterler arasında Raiden rolüyle Seiichiro Yamashita, Theoto rolüyle Natsumi Fujiwara, Anju rolüyle Saori Hayami, Kurena rolüyle Sayumi Suzushiro yer alıyor. Açıklanan karakterlerin geri kalanı aşağıdaki gibidir (not, romanizasyon bu aşamada onaylanmamıştır):

Haruka Shiraishi, Kaie Tanya'yı

Haruki Ishiya, Daiya Irma'yı

Daiki Yamashita, Haruto Keats'i,

Taishi Murata, Cujo Nico'yu,

Shinei Ueki, Rui Kino'yu,

Masamu Ono, Chise Aasen'i,

Katsumi Fukuhara, Thoma Sauvy'i,

Taito Ban, Tozan Sasha'yı,

Shizuka Ishigami, Wreaker Rin'i,

Yuka Nukui, Mikuri Kairou'yu,

Mayuko Kazama, Myna Yatomika'yı,

Riho Sugiyama, Henrietta Penrose'u,

Satoshi Mikami, Jerome Karlstahl'ı,

Taiten Kusunoki, Lev Aldrecht'i seslendirecek.

Orijinal hafif roman serisi, Japonya'da ASCII Media Works'ün Denegeki Bunko baskısıyla yayımlanıyor ve 7. cildin 30 Mart'ta yayımlanması planlanırken serinin İngilizce versiyonundan sorumlu Yen Press hikayeyi şöyle anlatıyor:

Kayıpların olmadığı bir savaş. San Magnolia Cumhuriyeti, uzun zamandır komşusu Giadian İmparatorluğu tarafından yönetilen Legion isimli insansız dron ordusunun saldırısı altında. Yıllarca süren özenli araştırmalardan sonra, Cumhuriyet nihayet kendi başına otonom insansız hava araçları geliştirdi ve tek taraflı mücadeleyi zayiatsız bir savaşa dönüştürdü - ya da en azından, hükümetin iddia ettiği şey bu.- Gerçekte kansız savaş diye bir şey yoktur. Seksen beş Cumhuriyet bölgesini koruyan sağlam duvarların ötesinde "var olmayan" Seksen Altıncı Bölüm var. Bu terk edilmiş toprağın genç erkek ve kadınları, Seksen Altı olarak damgalanıyor ve insanlıklarından sıyrılıp "insansız" silahları savaşa yönlendiriyorlar.

Toshimasa Ishii diziyi A-1 Pictures'da yönetecek. 86--EIGHTY-SIX'in 10 Nisan'da Japonya'da TOKYO MX'te 24: 00'da yayına başlaması planlanıyor.


kaynak: crunchyroll

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları