7SEEDS Mangası Netflix Animesine İlham Veriyor
Yumi Tamura'nın 7SEEDS mangasının Netflix anime uyarlamasına ilham vereceğini gösteren bir kapak resmi yayınlandığını haber listesine ekledi.

Regiler Rakuten, Shogakukan'nın Monthly Flowers dergisinin Ocak 2019 sayısında Yumi Tamura'nın 7SEEDS mangasının Netflix anime uyarlamasına ilham vereceğini gösteren bir kapak resmi yayınlandığını haber listesine ekledi. 

Image

Tamura, 2001'de Bessatsu Shōjo Comic dergisinde seriyi başlattı ve sonrasında Monthly Flowers'a taşıdı. Bu seri Mayıs 2017'de dergide sona erdi. Orijinal manganın 35'inci ve sonuncusu cildi Ağustos 2017'de basıldı ve sınırlı sayıda drama CD'si ile piyasaya sürüldü. 

Özgün dizi, aniden okyanusun ortasında uyanan Natsu'ya odaklanır. Natsu bu duruma nasıl geldiğini kendisiyle birlikte uyanan diğer altı yabancı gibi anımsamaz. Onlar, bir "rehber"in önderliğinde, bilim insanlarının dünyanın yıkımını tahmin etmelerinin ardından insanlığın hayatta kalmasını sağlamaları için bu adaya gönderilmişlerdir ve bu ıssız adada olmaları hükümetin projesinin bir parçasıdır. Natsu ve grubu Japonya'da olduklarını ve kıyamet sonrası gerçeklikle nasıl baş etmeleri gerektiğini bir an önce öğrenmelidir.


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları