7SEEDS Animesi Haziran Ayına Ertelendi
Nisan ayında gelmesi beklenen anime 2 ay ertelendi.

Pazartesi günü, Yumi Tamura'nın 7SEEDS mangasının resmi websitesi, yapımda olan gecikmelerden dolayı anime uyarlamasının planlanan 2 ay sonra Haziran'da yayımlanacağını açıkladı.

Netflix animenin konusunu "Kıyamet sonrası Dünya'da gözlerini açan Natsu, insanlığın devamını sağlamayı amaçlayan bir program çerçevesinde kriyojenik olarak dondurulduğunu öğrenir." olarak açıklıyor.

Özgün dizi, aniden okyanusun ortasında uyanan Natsu'ya odaklanır. Natsu bu duruma nasıl geldiğini kendisiyle birlikte uyanan diğer altı yabancı gibi anımsamaz. Onlar, bir "rehber"in önderliğinde, bilim insanlarının dünyanın yıkımını tahmin etmelerinin ardından insanlığın hayatta kalmasını sağlamaları için bu adaya gönderilmişlerdir ve bu ıssız adada olmaları hükümetin projesinin bir parçasıdır. Natsu ve grubu Japonya'da olduklarını ve kıyamet sonrası gerçeklikle nasıl baş etmeleri gerektiğini bir an önce öğrenmelidir.

Hiroaki Yokoyama besteleyip, sözlerini yazıp seslendiren majiko'nun "WISH" şarkısı ise animenin tema şarkısı olacak.

Tamura, 2001'de Bessatsu Shōjo Comic dergisinde seriyi başlattı ve sonrasında Monthly Flowers'a taşıdı. Bu seri Mayıs 2017'de dergide sona erdi. Orijinal manganın 35'inci ve sonuncusu cildi Ağustos 2017'de basıldı ve sınırlı sayıda drama CD'si ile piyasaya sürüldü.

Kaynak: AnimeNewsNetwork

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları