44. Kodansha Manga Ödülleri Sahiplerini Buldu
Tokyo Revengers, Boku to Kimi no Taisetsu na Hanashi ve The Blue Period bu yılın kazanan mangaları oldu.

Japonya'nın en büyük yayınevi Kodansha, 44. Kodansha Manga Ödülleri'nin kazananlarını açıkladı. Kazanan mangakalar, 1 milyon yen (yaklaşık 9,100 ABD Doları) para ödülünün ve bronz heykelciğin sahibi oldu.

En İyi Shounen Manga: Tokyo卍Revengers/ Ken Wakui

Tokyo Revengers (Tokyo卍Revengers) - Manga Store - MyAnimeList.net

Tokyo Revengers; en iyi shounen manga dalında SPY×FAMILY, Tensei shitara Slime Datta Ken, Runway de Waratte gibi güçlü adayların arasından birinci seçildi.

ÖZET

Takemichi Hanagaki, dibi gördüğü ve hayatının daha kötüye gidemeyeceğini düşündüğü günlerde, ortaokuldaki kız arkadaşı Hinata Tachibana'nın, uzun süredir toplumun huzurunu kaçıran Tokyo Manji Çetesi tarafından öldürüldüğünü öğrenir. Herşeyin ne zaman bu hale geldiğini merak ederken, Takemichi kendini on iki yıl önce hala Hinata'nın sevgilisi olduğu günlerde bulur. Hinata'yı kurtarmak için bir şansı olduğunu fark eden Takemichi, umutsuz yaşantısından ve Tokyo'nun en uğursuz suç çetesinden kurtulmak için delice bir kumar oynamaya, çetenin zirvesine tırmanmaya karar verir.

En İyi Shoujo Manga: Boku to Kimi no Taisetsu na Hanashi (Our Precious Conversations)/ Robico

Boku to Kimi no Taisetsu na Hanashi

En iyi shoujo manga dalında Boku to Kimi no Taisetsu na Hanashi; Kageki Shōjo!!, Kiss Me at the Stroke of Midnight ve A Condition Called Love mangalarını geride bırakarak ödülün sahibi oldu.

ÖZET

Okul arkadaşı Azuma-kun'a aşık olan Nozomi Aizawa, uzun bir süredir sır olarak sakladığı duygularını itiraf etmeye karar verir. Fakat Azuma'dan ezber bozan, sıradışı bir cevap alır! Yanlış anlaşılmalar ve komik tesadüflerle bu iki beceriksiz genç, kendilerini her zamankinden daha yakınlaşmış bulurlar. Aklı bir karış havada olan Aizawa-san ve çok bilmiş huysuz genç Azuma-kun, sonuç ise kaçırılmaması gereken bir romantik komedi.

En İyi Genel Türde Manga: The Blue Period/ Tsubasa Yamaguchi

Blue Period

En iyi genel manga türünde; Skip to Loafer, Witch Hat Atelier ve Do not say mystery mangalarını geride bırakan The Blue Period, bu yıl 13. Manga Taisho Ödülü'nün de sahibi olmuştu.

ÖZET

Yatora, iyi notları ve birçok arkadaşı olan mükemmel bir lise öğrencisidir. Fakat bu zahmetsiz performansını oldukça sıkıcı bulmaktadır. Sanat kulübü üyesi tarafından çizilmiş bir tabloyu gördüğünde Yataro, daha önce hiç tanımadığı bir güzelliği keşfetmiş olur.  Sözcüklere ihtiyacı olmadan kendini ifade etmenin yolunu bulmuştur ve ileride bir ressam olmaya karar verir. Fakat sanat yolunda birçok engel onu beklemektedir.  Seçimlerini sorgulayan ailesi ve ondan daha deneyimli sanatçılar ile birlikte beklediğinden çok daha zorlayıcı bir dal olan sanatın derin sularına baş aşağı dalmıştır.

Ken Akamatsu, Tochi Ueyama, Oh! great, Atsushi Kase, Akiko Higashimura, Yūji Moritaka ve Waki Yamato bu yılki seçmen komite üyeleriydi. Geçtiğimiz yıl ödülün sahibi olan mangalar ise şöyle;

43. Kodansha Manga Ödülleri Kazananları (2019):

  • En İyi Shounen Manga: 5-toubun no Hanayome/Negi Haruba ve To Your Eternity/Yoshitoki Ōima
  • En İyi Shoujo Manga: Perfect World/Rie Aruga
  • En İyi Genel Türde Manga: What Did You Eat Yesterday?/Fumi Yoshinaga


Kaynak: ANN

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları