37 Yıllık Hajime Kindaichi, Yeni Bir Kindaichi Case Files Mangasıyla Dönüyor
Dedektifin maceralarını konu alan orijinal manga serisi 90 Milyon basılmıştı.

Kodansha'nın iki haftada bir çıkan manga dergisi Evening, 2018'in 4. sayısında Fumiya Sato tarafından yazılan ve çizilen gizem manga serisi The Kindaichi Case Files'ın devamı niteliğinde olacak Kindaichi 37-sai no Jikenbo / The Kindaichi Case Files at His Age of 37 isimli bir manga ile döneceğini açıkladı. Hikaye, orijinal seriden 20 yıl sonrasını baz alıyor ve kahramanımız Hajime Kindaich, artık liseli bir dedektif değil,  37 yaşında fakir bir ofis çalışanıdır. 

Orijinal The Kindaichi Case Files manga serisinde, özel dedektif Kosuke Kindaichi'nin (Seishi Yokomizo'nun gizem roman serileri için yaratılmış karakter) torunu olan Hajime Kindaichi'nin lise günlerinde çözümlediği cinayetler macera dolu şekilde anlatılır. 

Aşağıdaki görselde yer alan etiket çizgisinde yazanlar: "Yepyeni bir Kindaichi serisi, işte tam da bu kirli odadan başlıyor. Bu bir spin-off değildir!" 

Image

kaynak: crunchyroll

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları