2023'de 20 Çeşitli Hikâyeden Uyarlama Junji Ito Maniac: Japanese Tales of the Macabre Animesi Geliyor
Tomie, Sōichi, The Hanging Balloons'dan hikâyeler olacak.

Netflix, Geeked Week canlı yayınında, korku mangası sanatçısı Junji İto'nun çeşitli hikâyelerinden uyarlama, yeni bir anime geleceğini duyurdu. Anime, 2023'de çıkacak ve Junji İto'nun ilk kez animeleştirilecek 20 hikâyesini kapsayacak. Animede Tomie, Sōichi, The Hanging Balloons'dan  hikâyeler olacak. Videoda, Junji İto animeyi ve bazı tasarım çizimlerini tanıtıyor, ayrıca yapım ekibinin Tomie ve Sōichi'den hangi hikâyelerin uyarlanacağına da karar vermediğini doğruluyor.

 

 

 

Junji Ito Introduces Junji Ito Maniac: Japanese Tales of the Macabre | Netflix

İto daha önce, Itō Junji Kesssaku-shū (Junji Ito Masterworks Collection) manga koleksiyonuna yeni bir anime geleceğini duyurmuştu. Manga koleksiyonu, İto'nun 2011-2013 arasında yayımlanan 11 cildini ve ünlü eserlerini içeriyor. 

İto'nun Uzumaki ve Tomie mangaları live-actiona uyarlanmıştı ve GYO mangası da bir animeye uyarlanmıştı. Viz Media, bu üç manganın yanı sıra İto'nun Fragments of Horror, Frankenstein: Junji Ito Story Collection ve Smashed: Junji Ito Story Collection'ı İngilizce olarak yayımlamıştı.

2018 yapımı Junji Ito "Collection" animesi Itō Junji Kessaku-shū (Junji Ito Masterpiece Collection) ve Fragments of Horror mangasındaki bazı hikâyelerden uyarlanmıştı. Anime, ikinci ve üçüncü DVD setlerinde İto'nun bir Tomie hikâyesinin de uyarlamasını içeriyordu.

İto'nun Uzumaki mangasının da anime uyarlaması yaklaşıyor. Dört bölümlük mini seri Toonami'de prömiyer yapacak. Anime aslında Toonami'de 2020'de çıkacaktı fakat 2021'e ertelendi. Daha sonra tekrar Ekim 2022'ye ertelendi.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları