2020'de Prömiyer Yapacak Olan Toilet-Bound Hanako-kun TV Animesi Lerche Stüdyosunda Yapılacak
Iro Aida'nın mangasına dayanan Anime, 12 bölüm sürecek.

Image

TBS Perşembe günü yaptığı Anime Expo'da (School-Live!, Scum's Wish, Kino's Journey - The Beautiful World) Iro Aida'nın Toilet-Bound Hanako-kun (Jibaku Shōnen Hanako-kun) mangasının 2020'de prömiyer yapacak olan TV anime uyarlamasının Lerche'de yapılacağını açıkladı . Anime 12 bölüm olacak.

Yen Press mangayı dijital olarak yayınlıyor ve hikayeyi şöyle anlatıyor:

"Hanako-san, Hanako-san ... orada mısın?"

Kamome Akademisi'nde, okulun Yedi Gizemi'nden biri olan Hanako-san hakkında bolca söylenti var. Eski okul binasında üçüncü kattaki kızlar tuvaletini işgal ettiği söyleniyor. Romantizm hayal eden sevgi dolu bir liseli kız olan Nene Yashiro bu perili tuvalete giriyor ... ama orada tanıştığı Hanako hayal ettiği gibi değil! Kamome Akademisi'nin Hanako-san'ı bir çocuk!

Aida manga'yı 2014'te G Fantasy'de başlattı. Square Enix, geçen Ekim ayında 9. cildi yayınladı ve 10. cilt 27 Mart'ta yayınlandı. Yen Press, 9. cildi 29 Ocak'ta dijital olarak yayınladı.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları