2019 Doraemon Filminin Fragmanı Yayınlandı
Ay uygarlığı hakkında film 1 Mart'ta Japonya'da prömiyer yapacak.

Eiga Doraemon no Nobita no Getsumen Tansaki (Doraemon the Movie: Chronicle of the Moon Exploration) adlı filmin ekibi 14 Aralık'da 2. fragmanı, posterin görselini ve yeni oyuncuları açıkladı. Fragmanda Dai Hirai'nin açılış tema şarkısı "The Gift" duyuluyor.

Ekip film için bir teaser da yayınladı.

Image

Junko Minagawa esrarengiz transfer öğrenci Luka (isim romanizasyonu doğrulanmadı) rolünde olacak.

Image

Film, 1 Mart'ta Japonya'da prömiyer yapacak. Geri dönen oyunculardan başka konuk oyuncular da bulunuyor:
(Not: İsimlerin romanizasyonu doğrulanmadı.)

Luna rolünde Alice Hirose
Cancer rolünde Sōichi Nakaoka
Crab rolünde Shigeo Takahashi
Goddard rolünde Yuuya Yagira
Diabolo rolünde Kōtarō Yoshida

Filmin hikayesi, Ay'a ve "güvenme yeteneği" ile birbirine bağlı güçlü dostluklar üzerine odaklanıyor. Luna, ayın uzak tarafında yaşayan gizemli bir kızdır. Diabolo ve onun yandaşı Goddard, Nobita ve arkadaşlarının ay keşif yolculuğunda karşılarında dururlar.

Image

Shinnosuke Yakuwa (Doraemon the Movie: Nobita and the Birth of Japan 2016,Doraemon the Movie: Nobita in the New Haunts of Evil - Peko and the Five Explor) filmi yönetiyor. Naoki Ödüllü gizem yazarı Midzuki Tsujimura (Tsunagu, Kagami no Kojō) senaryoyu yazıyor, aynı zamanda 16 Kasım'da başlayacak olan yeni bir uyarlama da yazıyor. Dai Hirai, "The Gift" adlı tema şarkısını performe ediyor.

Eiga Doraemon:Nobita no Takarajima (Doraemon the Movie: Nobita's Treasure Island) (Doraemon the Movie: Nobita's Treasure Island) 32 günde 4,44 milyar yen (yaklaşık 41,5 milyon ABD $) kar yaparak en çok gişe yapan Doraemon filmi olmuştu . Anime, 4,88 milyar yen (yaklaşık 45,58 milyon ABD Doları) daha kazanmış ve 8 Nisan itibariyle 4.282.000 bilet satarak en fazla bilet satan franchise filmi olmuştu.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları