2017 Nisan Ayı İtibariyle Çıkacak Animeler
2017 ilkbahar sezonu benim açımdan gayet güzel geçecek olan sezonlardan birisi.

Shingeki Nıo Kyojin 2 Sezon

Shingeki Nıo Kyojin 2 Sezon

Shingeki no Kyojin 1 Sezon Konusu:

Yüzyıllar evvel insanoğlu devler tarafından yok olmanın eşiğine getirilmiştir. Devler tıpkı anlatılagelmiş hikayelerdeki gibi, uzun, zekadan yoksun görünen, insanları yiyen ve de en kötüsü bunu beslenmek için değil zevk için yapan varlıklardır. Az sayıdaki insan, en uzun devlerden bile yüksek duvarlar inşa ederek çevreledikleri bir şehrin koruması altında hayatta kalmıştır. Şu anki zaman diliminde ise 100 yılı aşkın bir süredir tek bir dev dahi şehre ayak basmamıştır. Henüz erginliğe erişmemiş bir çocuk olan Eren ile sütkardeşi Mikasa, bir anda ortaya çıkan inanılmaz büyük bir devin saldırısı sonucu şehrin surlarının yıkılmasına tanık olurlar. Nispeten daha küçük olan devler surlarda açılan gedikten şehre akın ederler ve bu iki çocuk dehşet içerisinde annelerinin bir dev tarafından canlı canlı yenilişini izlerler. Eren bütün devleri öldürüp insanlığın intikamını alacağına yemin eder.

Shingeki no Kyojin : Chimi Kyara Gekijou - Tondeke! Kunren Heidan Konusu:

Shingeki No Kyojin serisinin (chibi) special bölümleridir.

Shingeki no Kyojin Movie 1: Guren no Yumiya Konusu:

Shingeki no Kyojin anime serisinin ilk 13 bölümünü konu alan filmidir.

Shingeki no Kyojin Movie 2: Jiyuu no Tsubasa

Shingeki no Kyojin TV serisinin ilk 14-25 bölümünü konu alan Movie'sidir.

Shingeki no Kyojin 2 Sezon Konusu:

2013 yılında yayınlana ve büyük ilgi gören anime. Devlere karşı insanoğlunun verdiği mücadeleyi anlatmaktadır. İlk sezonundan sonra 2 tanede anime filmi yayınlanan, ardından gelen 2 part şeklindeki live action filmi ile gündemde hiç bir zaman düşmeyen, animenin şimdi ise 2 sezonunun yayınlanacağı ilk bahar sezonunda kaç bölüm olacağı bilinmesede tahmini olarak 24 bölümden oluşacağı düşünülmektedir.

Tanıtım videosu

Saenai Heroine no Sodatekata ♭

Saenai Heroine no Sodatekata ♭

Saenai Heroine no Sodatekata 1 Sezon  Konusu:

Tomoya Aki, yarım zamanlı çalışan lise yaşındaki bir otakudur. Şansına, Megumi Kato adında şu ana kadar gördüğü en güzel kız ile karşılaşır. Doğal olarak, onunla tanışması ile kendini bir çok ilişkinin ortasında bulur. 

Saenai Heroine no Sodatekata ♭ 2 Sezon  Konusu:

2015 Yılında yayınlanan komedi ve romantizm olan animemizde Tomoya Akai yarım zamanlı çalışan lise yaşındaki bir otakudur.  Şansına, Megumi Kato adında şu ana kadar gördüğü en güzel kız ile karşılaşır. Doğal olarak, onunla tanışması ile kendini bir çok ilişkinin ortasında bulur. 

İlk sezonu ile romantizm sever anime severlerin büyük ilgisini çeken anime 2017 yılı bahar sezonunda gelecek olan 2. sezonu ile hayranların tekrar gözdesi olacağa benzemekte.

Berserk (2017)

Berserk (2017)

Berserk (1989) Konusu:

Midland Krallığı eski güzel günleri arar hale gelmiştir. Ülkenin hiç bir yerinde hiç bir şey eskisi gibi huzurlu ve bereketli değildir. Tüm bu karmaşanın arasında bir silahşör ortaya çıkar ve ülkenin kralını ve taraftarlarını öldüreceğini söyler. Gatts(Guts), insanüstü bir güce ve dev bir kılıca sahip bu silahşör, Griffith önderliğindeki paralı askerler grubu olan "Band of Hawks"a katıldığı dönemi ve sonrasını hatırlamaya başlar.

Berserk Golden Age Konusu:

Guts, ağaca asılı ölü bir bedenden doğmuş; tesadüfen bir grup savaşçı tarafından kurtarılmıştır.

Küçüklüğünden beri boyundan büyük kılıçlarla beraber olduğu grupla savaştan savaşa sürüklenen Guts'ın yolu, günün birinde Band of Hawks(şahinler Topluluğu) adlı oldukça yetenekli bir savaşçı grubuyla kesişir.

Lider Griffith, Guts'ın dövüş kabiliyetinden memnun kalmıştır ve kazananın isteğinin kabul edileceği bir düellodan sonra galip gelerek, Guts'ı grubuna dahil eder.

Bir çok savaşta ünlerini artıran grup, Griffith'in sinsi planları ile Şovalyelik mertebesine kadar yükselir.

Ancak Grifitth, bundan fazlasını istemektedir ve Band of Hawks için yıkım kaçınılmaz olur.

Yaşanan gizemli olaylar Guts'ın hayatını sonuna dek etkileyecek; onu sürekli karanlık güçlerle mücadele eden bir kader savaşçısı haline getirecektir.

Berserk (2016) Konusu:

Guts, bir yandan amansız takibini sürdüren şeytani güçlerden kendisi ve kadınını korumak için bir sığınak ararken diğer yandan da kendisine "bahşedilen" damganın kimler tarafından yapıldığını öğrenmeye ve onlara kin beslemeye devam etmektedir.

Bu yeni proje, orijinal animenin ilk ve son bölümlerinde kısaca bahsedilen Guts'ın "Kara Kılıç Ustası" hikâyesini detaylı olarak bizlere sunacak.

Berserk (2017)  Konusu:

İlk sezonunu 1989 yılında piyasaya süren en eski animelerden biri olan berserk animesi son zamanlarda gündemden düşmeyen animeler arasında kalmaya devam ediyor.  2016 yılında gelen (Berserk 2016) Animesi ile ön plana çıkan serinin yeni bir sezonu daha geleceğinin haberini vermek benide mutlu etti. 2017 bahar sezonunda yayınlanacak olan animeyi bende sizler hibi büyük bir heyecan ile beklemekteyim.

Eromanga-sensei

Eromanga-sensei

Liseli bir light novel yazarı Masamune Izumu'nun "Yeni Kardeşler Romantik Komedi" konusu etrafında geçer. Masamune'nin küçük kız kardeşi Sagiri, bir yıl boyunca kendini odaya kapatır. Yemek zamanı geldiğinde yerde tepinir ve kardeşine zor zamanlar yaşatıyor. Masamune kız kardeşini odadan çıkarmak istiyor, çünkü ikisi birbirlerinin tek ailesi.

Zero kara Hajimeru Mahou no Sho

Zero kara Hajimeru Mahou no Sho

 2017 bahar sezonunda yayınlanacak olan animemiz kısaca Zero isimli cadı, insan olmak için yanıp tutuşan bir canavarın etrafında dönüyor.

Zero kara Hajimeru Mahou no Sho Tanıtım Videosu

Kyoukai no Rinne (TV) 3 Sezon

Kyoukai no Rinne (TV) 3 Sezon

İlk Sezonun Konusu:

Sakura Mamiya isimli bir çocuk babaannesinin evinin arkasındaki ormanda kaybolur. Daha sonra sağ salim geri döner ancak artık ruhları görebilme yeteneği vardır. Ergenliğe erince ruhların onu rahat bırakmasını ister. Okulda sınıfında oturduğu yerin yanındaki sıra okul başladığından beri boştu. Bir gün uzun zamandır okula gelmeyen o sıranın sahibi Rokudou Rinne okula gelir. Ama Rinne normal biri değildir.

İkinci Sezonun Konusu:

Sakura Mamiya çocukken gizemli bir şekilde büyük annesinin evinin arkasındaki ormanlıkta kaybolur. Eve sağ salim döner ancak o gunden beri hayalet ve ruhları görebilmektedir. Şimdi bir genç olan Mamiya'nın tek dileği hayaletlerin onu rahat bırakmasıdır. Okulunda,yanındaki sıra senenin başından beri boştur ancak gelmeyen öğrenci birden bire ortaya çıkar.Bu çocukta göründüğünden fazlası vardır.

Üçüncü Sezon Hakkında:

2017 bahar sezonunda yayınlanacak olan serinin 3. sezonu 24 dakikalık bölümlerden oluşacak.

Starmyu 2 Sezon

Starmyu 2 Sezon

Starmyu 1 Sezon Konusu:

Yuuta Hoshiya gösteri işlerinive aktivitelerini, özellikle müziğe odak alan Ayana Akademisi'ne girer.

Akademide müzik bölümünde en yüksek notlara sahip olan üç öğrencinin bulunduğu Kao Kai (Kiraz Çiçeği Organizasyonu) olarak bilinen bir grup vardır. Bu organizasyon akademide ast üst sisteminde en üsttedir. Müzik bölümüne girmenin en kestirme yolu Yıldız Kadro sınıfına girmek ve onlar tarafından tanınmaktır. Ne yazık ki kendi problemleri yüzünden, Tooru, Kaito, Shou, Shuu ve Yuuta müzik bölümüne adaylıkta kalmak için mücadele veriyor. Bir şansla, her nasılsa, beşi Kao Kai üyesi olan Ootori tarafından fark edildi ve ilgisini çektiler.

Starmyu 2 Sezon Konusu:

ilk sezonuyla müzik ve dansları ile insanların kalbine dokunan, insanları etkilemeyi başaran, 2017 bahar sezonunda 2 sezonu yayınlanacak animeyi müzik ve dans sever arkadaşların büyük bir heyecan ile beklediklerine eminim.

Starmyu 2 Sezon Tanıtım Videosu

Kaitou Tenshi Twin Angel (TV)

Kaitou Tenshi Twin Angel (TV)

2008 Yılında yayınlanan ve komedi, büyü, Romantizm türlerini içinde barındıran anime için kolları sıvayan J.C.Staffuki Studio seri için yeni tv serisini 2017 habar sezonunda yayınlayacak. Çizimleri çok güzel gözükmekte bakalım bizleri etkileyebilecekmi.

"Öğretmek öğrenmektir."

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları