2. Sword Art Online Progressive Anime Filminden Yeni Tanıtım Videosu Yayımlandı
Film 24 Ağustos'ta gösterime girecek.

Sword Art Online the Movie -Progressive- film serisinin ikinci filmi Sword Art Online the Movie -Progressive- Kuraki Yuyami no Scherzo'nun (Scherzo of a Dark Dusk) resmi sitesi, Yorushika grubundan n-buna'nın bestelediği "Shinzo" (Heart) şarkısını Eir Aoi'nin seslendireceğini duyurdu. Site yeni bir tanıtım videosu ve görsel de paylaştı:

 

Film, 24 Ağustos'ta Shinjuku Wald 9'da gösterime girecek. Yoshitsugu Matsuoka (Kirito) ve Eir Aoi de gösterimde olacaklar.

"Shinzo" single'ı 7 Eylül'de çıkış yapacak. İkinci film Japonya'da 10 Eylül'de prömiyer yapacak.

Filmin ekibi aynı olacak. Ek olarak, Kaede Hondo, Liten'i ve Yusuke Kobasyashi de Morte'yi oynayacak.

Ayaka Konho (Black Butler: Book of the Atlantic, High School Fleet, The Seven Deadly Sins the Movie: Prisoners of the Sky filmlerinin birim müdürü) tekrar A-1 Pictures'da filmi yönetiyor ve Kento Toya da (Sword Art Online: Alicization - War of Underworld, The Seven Deadly Sins: Revival of The Commandments) tekrar karakterleri tasarlıyor. Yasuyaki Kai aksiyon yönetmeni görevine ve Yuki Kaijura da müzik bestecisi görevine geri dönüyor. 

Kaijura tarafından yapılan filmin orijinal müzikleri 9 Eylül'de çıkacak.

Anime, Reki Kawahara'nın Sword Art Online: Progressive light novel serisine dayanıyor. Light novel serisi, Kawahara'nın Sword Art Online romanlarının yeniden yazımı olarak 2012 yılında yayınlandı. Hikâye, Kirito'nun yüzen Aincrad kalesinde kat kat ilerleyen yolculuğunu anlatıyor.Yen Press, Sword Art Online: Progressive'in roman serisini ve iki manga uyarlamasını İngilizce olarak yayınlıyor.

Franchise, 6 Kasım'da Tokyo'da 10. yıla özel bir etkinlik yapacak. Seride daha önce şarkıları seslendirmiş Eir Aoi, ASCA, ReoNa ve Luna Haruna gibi sanatçılar da etkinlikte olacaklar. FictionJunction'la birlikte, 10 yıl özel tema şarkısı "Sokyu no Fanfare" (Fanfare of the Blue Sky) şarkısını seslendirecekler.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları