18+ Yaoi Oyunu Nintendo Switch'e Geliyor
DİKKAT! 18+ içerik bulunmaktadır.

Orjinal olarak Pc için 2016'da yayımlanan, kenidini yeni tip bir vampir yaoi oyunu olarak tanımlayan, 18 yaş ve üzeri Omega Vampire oyunu önümüzdeki sene Nintendo Switch'e geliyor.

Yetişkinlere yönelik bu oyunun olduğu gibi yayımlanması pek olası değil. Ama tabi ki bazı bölümleri direk olarak aktarılacak.

Karin Cat Noir Omega ve BL oyunu Omerta'yı yapan şirketlerin iş birliğiyle yapılan oyun, vampirlerin ve isanların bir arada yaşadığı bir dünyayı konu alıyor.

Yıl 20XX, yer Yokohama.

Bir yanda kan kıtlığının giderilmesi adına EX-BLOOD üzerine çalışmalar yapılıyor. Diğer yanda ise vampirlerin belli bir kesimi insanların arasına karışıyor.
Ancak doğaları gereği vampirler insan kanını tercih ediyor. Ve bu nedenle, insanlarla birlikte yaşamak isteyenlerin aksine, bir gurup insanlara saldırmaya devam etdiyor. Bu ve vampir kanın insanlarda uyuşturucu özelliği göstermesi vampir avlarının domasına sebep oluyor.

Hikaye ana karakter Moriya Keiichi etrafında gelişiyor. Geçirdiği bir kazada kritik bir yara aldıktan sonra en yakın arkadaşı Aoi Setsuna tarafından, vampirlerin olağanüstü iyileşme yeteneklerini aktaran bir ilaç ile kurtarılıyor. Bunun yan etkisi olarak Beta olan Keiichi Omegaya dönüşüyor. Ve Keiichi'nin yeni Omega feremonları vampirlere çekici geliyor.

Bir gün Keiichi kendini, Alfa vampir olan, Oozumi Genma tarafından ciddi bir saldırıdan kurtarılıyor. Vampirlerden nefret eden biri olarak, Keiichi, Genma'nın yardımını reddediyor. Ancak kendisi ise kan arzulayan bir varlığa dönüşmüştür...

Promosyon websitesine göre oyunun yaş sınırlaması hakkında henüz bir bilgi yok. 


Kaynak: Kotaku, vndb

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları