1. Godzilla Filmi Netflix Üzerinden 17 Ocak'ta 190 Ülkede Yayınlanacak
Anime film, Japonya'da 17 Kasım'da vizyona girmişti.

Netflix, Pazar günü Godzilla anime üçlemesinin ilki olan Godzilla: Kaijū Wakusei'yi 17 Ocak'ta 190 ülkede gösterime sunacaklarını belirtti. Film, Japonca'nın dışında 7 farklı dilde daha seslendirilecek ve 23 dilde alt yazılı olarak servis edilecek.

Film Japonya'da 17 Kasım'da vizyona girdi ve Netflix üzerinden de 2017'de yayınlanması bekleniyordu. 

Resmi site ilk filmin hikayesini şu şekilde anlatıyor: Gezegen, muazzam yaratıkların ortaya çıkması ile kuşatılmış ve resmen istila edilmiştir. Gezegeni insanların yaşayamacağı bir dünyaya çeviren bu yaratıkların kralı ise "Godzilla"dır. Yarım yüzyıl boyunca, bu canavarlar birbirleriyle ve insanlıkla vahşice savaşa girerler. Ancak, bu canavarlarla savaşma gücünü yitiren insanlar çareyi kendi gezegenlerini terk etmekte bulurlar. 2048 yılında hükümetin yarattığı yapay zeka tarafından oluşturulan göç gemisi Aratrum ile  geriye kalan insanlar, yıldızlararası bir göçe çıkarlar; Cetus takımyıldızı bölgesindeki Tau-e gezegeni için 11.9 yıllık bir yolculuğa çıkmışlardır. Ancak, 20 yıllık uzay yolculuğu sonrasında Tau-e gezegeninin koşulları, insanların yaşayabileceği bir gezegen olmadığını gösterir. Göç gemisinde bulunan genç Haruo'nun ailesi, o 4 yaşındayken gözlerinin önünde Godzilla tarafından katledilmişti. Genç Hauro o zamandan beri, Godzilla'yı yenmekten başka bir şey düşünemez olmuştur. İnsanların yaşamsal ihtiyaçlarını bu gezegenin karşılayamaması yüzünden Haruo'nun liderliğinde "Dünya'ya Dönüş" adındaki grup, insanlığın kaybettiklerini geri almak için gezegenlerine geri döner. Fakat bu yolculuk 20.000 yıl sürmüştür ve çoktan gezegenlerinin ekosistemi tanınmaz hale gelmiştir. Her şeye rağmen insanlar ile Godzilla arasındaki geri dönüşü olmayan son mücadele çoktan başlamıştır. 

Filmin Oyuncuları:

* Mamoru Miyano, Haruo Sakaki rolünde (kahraman) 
* Takahiro Sakurai, Metphies rolünde (Haruo'yu iyi anlayan Exif'li uzaylı)
* Kana Hanazawa,  kadın kahraman Yuko Tani rolünde (Haruo yetim kaldıktan sonra onunla büyüyen kişi)
* Tomokazu Sugita, Martin Lazzari rolünde (askeri alanda çalışan iyimser bir çevre biyologu)
* Yuuki Kaji as Adam Bindewald (Haruo'ya saygı besleyen, genç bir çıkarma gemisi pilotu)
* Junichi Suwabe, Mulu-Elu Galu-gu rolünde (Bilsard uzaylısı) 
* Daisuke Ono, Eliott Leland rolünde (Haruo'nun amiri ve ordu komutanı) 
* Kenta Miyake, Rilu-Elu Belu-be rolünde, (Bilsard uzaylı tecrübesi olan asker ve Haruo'nun eğitmeni)
* Kenyuu Horiuchi, Unberto Mori rolünde (göçmen uzay gemisi Aratrum kaptanı) 
* Kazuya Nakai, Halu-Elu Dolu-do rolünde (Bilsard uzaylılarının piskoposu) patriarch riding Aratrum
* Kazuhiro Yamaji, Endurph rolünde (Exif'li uzaylı)

Image

Kobun Shizuno (Detective Conan: The Darkest Nightmare ve diğer Detective Conan filmleri, Fist of the North Star: The Legend of Kenshirô, Fist of the North Star: The Legend of Toki) ve Hiroyuki Seshita (Ajin, Knights of Sidonia) filmin yönetmenliğini Polygon Pictures'ta üstleniyorlar.

Nitroplus'un Gen Urobuchi'si (Puella Magi Madoka Magica, Fate/Zero, Psycho-Pass) hikayenin konsepti ile birlikte senaryoyu da üstleniyor. Urobuchi ayrıca serilerin düzenlemesini Yūsuke Kozaki ile birlikte yapıyor.

Hiroyuki Morita yönetmen asitanı ve Naohiro Yoshihira ("Tady") teknik yönetmen. Naoya Tanaka ve Ferdinando Patulli yapım tasarımcıları ve Yuki Moriyama CG'de karakterleri tasarlayan kişi. Mitsunori Kataama model yönetmeni. Yukihiro Shibutani sanat yönetmeni ve Hironori Nochi reklendirme sanatçısı. Satoshi Motoyama ses yönetmeni. XAIilk filmin tema şarkısı "White Out."u performe ediyor.

İkinci filmin adı Godzilla: Kessen Kidō Zōshoku Toshi (Godzilla: The City Mechanized for the Final Battle), ve Mayıs ayında Japonya'da vizyona girecek. 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları