2021 Yaz Sezonunda Yayına Başlayan 28 Anime
2021 Temmuz ayında yayına başlayacak eğlenceli yaz animeleri huzurlarınızda. Siz hangilerini beğendiniz? Yorumlarda buluşalım.

1. Tensei shitara Slime Datta Ken 2nd Season Part 2

Stüdyo: 8bit

Kategori: Aksiyon, Macera, Komedi, Şeytanlar, Büyü, Fantastik

Yayın Tarihi: 6 Temmuz 2021

Konu: Serinin ikinci sezonunun devamıdır.

2. Kobayashi-san Chi no Maid Dragon S

https://youtu.be/ELdLX9I38wY

Stüdyo: Kyoto Animation

Kategori: Yaşamdan Kesitler, Komedi, Fantastik

Yayın Tarihi: 8 Temmuz 2021

Konu: Serinin ikinci sezonudur.

3. Otome Game no Hametsu Flag shika Nai Akuyaku Reijou ni Tensei shiteshimatta... X

Stüdyo: SILVER LINK.

Kategori: Harem, Komedi, Fantastik, Romantik, Okul, Shoujo, Fantastik

Yayın Tarihi: 3 Temmuz 2021

Konu: Serinin ikinci sezonudur.

4. Mahouka Koukou no Yuutousei

Stüdyo: Connect

Kategori: Bilim Kurgu, Büyü, Fantastik

Yayın Tarihi: 3 Temmuz 2021

Konu: Efsanelere konu olan gerçek büyünün dünyaya geri dönmesinden bu yana bir yüzyıl geçmiştir. Yeni başlangıçların mevsimi ilkbaharda, First National Magic Üniversitesi'ne bağlı First High Lisesi'nde yeni dönem başlamak üzeredir.

Popüler roman serisi Mahouka Koukou no Rettousei 'den uyarlanan orijinal anime, olayları Tatsuya'nın kız kardeşi Miyuki Shiba'nın gözlerinden takip ediyor. Bir onur öğrencisinin hayatında pek çok beklenti ve beklenmedik gizli duygu olabilir!

5. Genjitsu Shugi Yuusha no Oukoku Saikenki

Stüdyo: J.C.Staff

Kategori: Aksiyon, Askeri, Harem, Büyü, Romantik, Fantastik

Yayın Tarihi: 4 Temmuz 2021

Konu: Kazuya Souma, beklenmedik bir şekilde kendini başka bir dünyada bulur ve bu dünyada insanların bir kahraman beklediğini öğrenir. Ancak Souma kahramanlık olaylarına daha pratik yaklaşmaktadır: ülkenin bozulmuş ekonomisini yeniden inşa etmek gibi. Prensesle nişanlı olan ve aniden tahta geçen bu gerçekçi kahraman, ülkeyi ayağa kaldırmasına yardımcı olmak için yetenekli insanları bir araya getirmelidir. Ama savaş veya macera yoluyla değil, idari reformla! 

6. Tantei wa Mou, Shindeiru.

Stüdyo: ENGI

Kategori: Gizem, Dram, Romantik, Komedi

Yayın Tarihi: 4 Temmuz 2021

Konu: Kimizuka Kimihiko adeta bir kriz mıknatısıdır. Suç mahallinde yakalanmaktandan tutun da, uyuşturucu anlaşmalarına istemeden şahit olmasına kadar türlü bela başından geçmiştir. Bu nedenle, oldukça sıradan geçen yolculuğunun aniden bir dedektife ihtiyaç duymasını gerektirecek acil durumlara girmesi hiç şaşırtıcı değil. Ne yazık ki, beladan kaçınma girişimi, Siesta kod adlı ve gümüş saçlı güzel bir kız tarafından engellenir. Siesta kendisini bir dedektif olarak tanıtır ve Kimizuka’yı teklifsizce asistanı olarak bir davanın içine sürükler. Onun en çılgın hayallerinin bile ötesinde olan dava, dünya çapında bir maceraya dönüşür. Hayatlarını tehlikeye atan ikili, suç örgütlerini devirerek, felaketleri önleyerek binlerce kişinin hayatını kurtarır. Ancak destansı maceraları üç yıl sonra Siesta’nın zamansız ölümüyle sona erer. Tüm bu olayların ardından sıradan bir lise hayatı yaşamaya karar veren Kimizuka, kaderinden kaçamayacaktır. Siesta ile esrarengiz bir benzerliğe sahip bir kız çıkagelerek huzurlu günlerini tekrar kargaşaya sürükler.

7. 100-man no Inochi no Ue ni Ore wa Tatteiru 2nd Season

Stüdyo: Maho Film

Kategori: Aksiyon, Oyun, Dram, Fantastik, Shounen

Yayın Tarihi: 10 Temmuz 2021

Konu: Serinin ikinci sezonudur.

8. Higurashi no Naku Koro ni Sotsu

Stüdyo: Passione

Kategori: Gizem, Şizofreni, Korku, Psikolojik, Doğaüstü Güçler, Gerilim

Yayın Tarihi: 1 Temmuz 2021

Konu: Yeniden yapım serinin ikinci sezonudur.

9. Heion Sedai no Idaten-tachi

Stüdyo: MAPPA

Kategori: Aksiyon, Macera, Şeytanlar, Fantastik, Seinen

Yayın Tarihi: 23 Temmuz 2021

Konu: Tanrılar, iblis saldırıları nedeniyle insanlık yok olmanın eşiğindeyken ortaya çıkar. 'İdaten' denilen tanrılar 800 yıl önce gerçekleşen şiddetli savaşta iblisleri mühürler. Şimdilerde ise hiç savaş görmeyen tanrıların barışcıl neslinin huzuru, şeytanların tekrar diriltilmesiyle tamamen bozulacaktır. Çünkü tanrılar, insanlar ve iblisler arasında, sınırsız üç taraflı bir savaş başlamak üzere!

10. Sonny Boy

Stüdyo: Madhouse

Kategori: Bilim Kurgu, Süper Güçler

Yayın Tarihi: 16 Haziran 2021

Konu: Tıpkı diğerleri gibi sorunsuz geçen ve sonsuz hissi veren yaz tatilinin ortasında, ortaokul öğrencileri sakin günlük hayatlarından alternatif bir boyuta sürüklenirler. 36 kız ve erkekten oluşan sınıf yeni uyanan süper güçleri ile doğaüstü bir dünyada hayatta kalmalıdır.

11. Kanojo mo Kanojo

Stüdyo: Tezuka Productions

Kategori: Yaşamdan Kesitler, Komedi, Romantik, Okul, Shounen

Yayın Tarihi: 3 Temmuz 2021

Konu: Naoya Mukai, yıllarca karşılıksız aşk yaşadıktan sonra sonunda çocukluk arkadaşı Saki Saki ile çıkmaya başlar. Ancak tam bu ilişkiye kendini adamak üzereyken Nagisa Minase'den ani bir itiraf alır. İlk başta, Naoya onu reddetmeye çalışır, ancak kısa süre sonra Nagisa'yı incitmek istemediği duygusuna kapılır. Kız arkadaşının ona olan güvenini boşa çıkarmaktan kaçınmaya çalışan Naoya, iki kızı da mutlu etmek için bir 'çözüm' bulur: ikisi ile birden çıkmak. Doğal olarak, Saki bu fikri reddeder, ancak Naoya ve Nagisa'nın ısrarı sayesinde isteksizce boyun eğer. Fakat sosyal normları aşan bu aşk, üçgen ile kalmayacaktır.

12. Bokutachi no Remake

Stüdyo: feel.

Kategori: Komedi

Yayın Tarihi: 3 Temmuz 2021

Konu: Hashiba Kyouya, 28 yaşında bir oyun geliştiricisidir. Şirketinin iflas etmesi ve herşeyini kaybetmesi sonucunda memleketine dönmek zorunda kalır. Zamanın başarılı yaratıcılarını düşünerek yatakta uzanan Kyouya, gözlerini açtığında 10 yıl öncesine, üniversiteye başladığı günlere geri döndüğünü fark eder. Şimdi herşeyi yoluna koyma ve yıllarını gelecekte ünlü olacağını bildiği yaratıcılarla geçirme fırsatı vardır. Bu hikaye, hayallerini gerçekleştirebilmesi için ikinci bir fırsat verilen birini konu almaktadır.

13. Vanitas no Carte

https://youtu.be/-Ut2JfUCmlM

Stüdyo: Bones

Kategori: Tarihi, Doğaüstü Güçler, Vampir, Fantastik, Shounen

Yayın Tarihi: 3 Temmuz 2021

Konu: Bir zamanlar, kan kırmızısı gecelerde ortaya çıkan mavi dolunayda doğduğu için kendi türü tarafından nefret edilen Vanitas adında bir vampir yaşadı. Korkarak ve yapayalnız geçirdiği ömrünün intikamını bir gün alabilmek için lanetli büyü kitabı 'Vanitas'ı yarattı. 

Bu kötü şöhretli kitap, arkadaşına yardım etmek isteyen genç vampir Noé'yi Paris'e çeker. 19. yüzyıl Paris'inde bir zeplinle seyahat eden Noé'nin aklında tek bir amaç vardır: Vanitas Kitabı'nı bulmak. Bir vampir saldırısı sırasında, vampirler konusunda uzman olan esrarengiz doktor Vanitas ile tanışır. Efsane Vanitas'ın hem adını hem de kötü şöhretli metinlerini miras alan gizemli doktor, hastalarını iyileştirmek için kara büyü kitabını kullanmaktadır. Ama sanki nazik tavırlarının arkasında biraz daha uğursuz bir şey yatıyor..

14. Magia Record: Mahou Shoujo Madoka☆Magica Gaiden 2nd Season

https://youtu.be/CENEqrux-74

Stüdyo: Shaft

Kategori: Psiklojik, Büyü, Dram, Gerilim

Yayın Tarihi: Temmuz 2021

Konu: Serinin ikinci sezonudur.

15. Cheat Kusushi no Slow Life: Isekai ni Tsukurou Drugstore

Stüdyo: EMT Squared

Kategori: Komedi, Fantastik

Yayın Tarihi: 7 Temmuz 2021

Konu: Şirket kölesi Reiji, aniden başka bir dünyaya ışınlanır. Daha iyi iksirler yapmak için elinden gelen herşeyi yapar ve bu ona tonla para kazanır. Kazandıkları ile kendi eczanesini kurmaya karar verir. Yayı ile nişan almakta zorlanan bir Elf'in tek ihtiyacı biraz göz damlası. İstemeden ateş püsküren bir Ejderha'nın artık endişelenmesine gerek yok, çünkü öksürük şurubu var. Reiji'nin bir köy eczanesinde yeni ve eğlenceli hayatı şimdi başlıyor!

16. Jahy-sama wa Kujikenai!

Jahy-sama wa Kujikenai!

Stüdyo: SILVER LINK.

Kategori: Komedi, Doğaüstü Güçler, Shounen

Yayın Tarihi: 1 Ağustos 2021

Konu: Bir zamanlar Şeytan Ülkesinin en büyük ikinci otoritesi olarak saygı duyulan, Şeytan Kral'ın yardımcısı Jahy, vatandaşlarını korkuyla yönetiyordu. Ancak büyülü bir kız, muazzam güç içeren mistik bir mücevhere saldırıp onu yok ettiğinde, Şeytan Ülkesi de yok olur. Hayatta kalmasına rağmen, Jahy neredeyse tüm güçlerini kaybetmiştir ve kendini çocuksu bir görünümle insan dünyasında bulur. Jahy, hem orijinal formunu hem de Şeytan Ülkesini kalıcı olarak restore edebilmek için mistik mücevheri toplamaya başlar. Yeni hayatına uyum sağlamaya çalışırken, daha önce hiç karşılaşmadığı günlük sorunlarla uğraşmak zorunda kalacak ama büyük Jahy'nin cesareti kırılmayacak!

17. Shiroi Suna no Aquatope

Stüdyo: P.A. Works

Kategori: Yaşamdan Kesitler

Yayın Tarihi: 9 Temmuz 2021

Konu: Bir akvaryumda çalışan 18 yaşındaki liseli kız Kukuru Misakino, Tokyo'dan kaçan eski idol Fuuka Miyazawa ile tanışır. Fuuka, günlerini akvaryumda kendi düşünceleriyle başbaşa geçirmek niyetindedir. Ancak kızlar; hayallerini ve gerçeklerini, yalnızlıklarını ve arkadaşlarını, bağlarını ve çatışmalarını keşfederken akvaryum için kapanma krizi yaklaşmaktadır.

18. Shinigami Bocchan to Kuro Maid

Stüdyo: J.C.Staff

Kategori: Komedi, Dram, Romantik

Yayın Tarihi: 3 Temmuz 2021

Konu: Çocukken bir cadı tarafından lanetlenen genç bir dük, dokunduğu her canlıyı öldürmek gibi hiç istenmeyen bir güç elde eder. Ailesinden uzaklaşmaya ve ormanın derinliklerinde büyük bir malikaneye taşınmaya zorlanan dük, dışlanarak yok sayılır.

Ancak, tamamen yalnız sayılmaz. Uşağı ve hizmetçisi, Rob ve Alice her zaman yanındadır. Alice onunla dalga geçmeyi sever ve ilişkileri büyüdükçe dük, ölümcül lanetinden kurtulmayı hedef edinir. Tabii ki, biraz yardıma ihtiyacı olacak ve bunu doğaüstünün çeşitli sakinlerinden daha iyi kim yapabilir?

19. Seirei Gensouki

Stüdyo: TMS Entertainment

Kategori: Aksiyon, Macera, Harem, Dram, Romantik, Fantastik

Yayın Tarihi: 6 Temmuz 2021

Konu:  Amakawa Haruto, beş yıl önce kaybolan çocukluk arkadaşına kavuşamadan ölen genç bir adamdır. Rio ise, beş yaşındayken gözünün önünde öldürülen annesinin intikamını almak isteyen, kenar mahallelerde yaşayan bir çocuktur.

Farklı dünyalar. Tamamen farklı geçmişlere ve değerlere sahip iki insan. Nedense, ölmesi gereken Haruto'nun anıları ve kişiliği Rio'nun vücudunda yeniden canlanır. İkisinin hafızaları ve kişilikleri birbirine karışırken, Rio bu yeni dünyada yaşamaya karar verir. Haruto'nun anılarıyla birlikte, Rio'nun bilinmeyen özel gücü de uyanır ve bu fırsatı iyi kullanırsa daha iyi bir hayat yaşayabileceği anlar. Ancak bundan önce Rio, içinde yaşadığı Bertram Krallığı'nın prensesinin kaçırılması olayına karışır. Prensesi kurtardıktan sonra Rio'ya, zengin ve güçlü ailelerinin çocuklarının okuduğu Kraliyet Akademisi'nde burs verilir. Fakat soylu sınıfa ait bu okulda fakir bir yetim olmak, dayanılmaz bir deneyim olabilir.

20. Tsuki ga Michibiku Isekai Douchuu

Stüdyo: C2C

Kategori: Aksiyon, Fantastik

Yayın Tarihi: 7 Temmuz 2021

Konu: Fantastik bir dünyaya çağrılarak, kahraman olarak görev yapması beklenen sıradan lise öğrencisi Makoto Misumi, tanrıçanın gözüne çirkin görünmesi sebebiyle sürgün edilir. Vahşi doğada orklardan ejderhalara kadar her türlü yaratıkla karşılaşarak, olağanüstü büyü ve dövüş yeteneklerine kavuşur. Tanrılar ve insanlar tarafından terk edilen Misumi, gayretiyle bir sosyal reform hareketi başlatabilecek midir?

21. Peach Boy Riverside

Stüdyo: Asahi Production

Kategori: Fantastik, Shounen

Yayın Tarihi: 1 Temmuz 2021

Konu: Saltorine Aldike ya da Sari, kırsaldaki küçük kalesinden sıkıldığı için maceraya atılmak isteyen parlak, neşeli bir prensestir. Bir gün, 'Oni' olarak bilinen bir dizi kötü iblis onun kapısını çalar ve Krallık'taki herkesin hayatını tehdit eder. Neyse ki, bu canavarları gizemli 'Şeftali Gözü' ile öldüren Kibitsu Mikoto adlı yalnız bir gezgin tarafından kurtarılırlar. Dış dünyanın tehlikeleri karşısında sarsılan Sari, kendi yolculuğuna çıkmaya karar verir. Bu büyülü dünyanın kaderini belirleyecek bir olaylar zincirini harekete geçireceğinden ise henüz haberi yoktur.

22. Meikyuu Black Company

Stüdyo: SILVER LINK.

Kategori: Komedi, Fantastik

Yayın Tarihi: 9 Temmuz 2021

Konu:  Aklınıza gelebilecek her türlü iş ahlakından yoksun olan Kinji, modern hayatında tam bir serseridir. Bir gün kendini başka bir dünyaya ışınlanmış olarak bulur ama alkışlarla karşılanan bir kahramanın büyük fantezisine değil. Şimdi bir fantezi dünyasında, şeytani bir maden şirketi tarafından köleleştirilmiş olan Kinji, sıkı çalışmanın anlamını gerçekten öğrenmek üzere!

23. IDOLiSH7: Third Beat!

Stüdyo: TROYCA

Kategori: Müzik

Yayın Tarihi: Temmuz 2021

Konu: Serinin üçüncü sezonudur.

24. Love Live! Superstar!!

https://youtu.be/L3-UAdLBPIk

Stüdyo: Sunrise Beyond

Kategori: Müzik, Yaşamdan Kesitler, Okul

Yayın Tarihi: 11 Temmuz 2021

Konu: Love Lİve! serisinin yeni anime projesidir.

25. Re-Main

Stüdyo: MAPPA

Kategori: Spor, Okul

Yayın Tarihi: 4 Temmuz 2021

Konu: Hikaye, ortaokulun üçüncü yılında bir olaydan sonra su topu oynamayı bırakan Minato Kiyoumizu'ya odaklanıyor. Liseye girdikten sonra bir söz verir ve tekrar su topunu denemeye ve arkadaşlarıyla birlikte okulun takımına katılmaya karar verir. Ancak, yeni ekip yol boyunca sorunlarla karşılaşacaktır..

26. Scarlet Nexus

Stüdyo: Sunrise

Kategori: Aksiyon, Fantastik

Yayın Tarihi: 1 Temmuz 2021

Konu: 2020 güneş takvimi: Diğerleri adlı grotesk organizmalar insanları yemeye başlar. Bu yeni düşmanı alt etmek için Diğer Bastırma Gücü oluşturulur. Bu seçkin ekip tarafından çocukken kurtarılan psikokinetik Yuito, askeri eğitime alınır. Öte yandan, dahi Kasane yetenekleri ile keşfedilir. Ancak Kasane'nin rüyaları ona tuhaf şeyler anlatarak ikisini kaçınılmaz bir kadere sürükler.

27. Uramichi Oniisan

Stüdyo: Studio Blanc

Kategori: Yaşamdan Kesitler, Komedi

Yayın Tarihi: 6 Temmuz 2021

Konu: 31 yaşındaki Omota Uramichi, çocuklara yönelik eğitici televizyon programı 'Together with Mama'da jimnastik antrenörüdür. Şovda oldukça canlı ve iyimser olan Uramichi-sensei, aslında duygusal olarak biraz dengesiz ve çift kişilikli biridir. İlkokul çocuklarını hayatın güneşli olmayan yüzüyle erken yaşlarda karşılaştırır.

28. Yubisaki kara Honki no Netsujou 2: Koibito wa Shouboushi

Stüdyo: Studio Hokiboshi

Kategori: Romantik, Komedi, Ecchi

Yayın Tarihi: 5 Temmuz 2021

Konu: İlk sezonun ardından, birbirlerine olan duygularını açıklayan Ryou ve Souma sonunda çıkmaya başlar. Kalplerinin ve bedenlerinin daha derinden yakınlaştığını düşündükleri aşk dolu günlerin ortasında, eski erkek arkadaşı Rei çıkagelir. Üçü, duygularının dağıldığı okul günleri hatırlar. Ryou başta dahil olmak istemesede, sonunda Rei ile takım olmaya karar verir.

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları