2021 İlkbahar Sezonunda Yayına Başlayan 30 Anime
2021'in dopdolu geçeceğinin sinyallerini veren kış sezonunun ardından yine dikkat çekici yapımlarla dolu bir ilkbahar sezonu bizi bekliyor. Şimdiden iyi seyirler dileriz.

1. Boku no Hero Academia 5. Sezon

https://youtu.be/Q8bmv-14OVI

Stüdyo: Bones

Kategori: Aksiyon, Komedi, Süper Güç, Okul, Shounen

Yayın Tarihi: 27 Mart 2021

Konu: Serinin beşinci sezonudur.

2. Shaman King (2021)

Stüdyo: Bridge

Kategori: Aksiyon, Komedi,Macera, Süper Güç, Doğaüstü Güçler, Shounen

Yayın Tarihi: 1 Nisan 2021

Konu: Shaman King dünyasında şamanlar; tanrılarla, ruhlarla ve hatta ölülerle iletişim kurmalarına izin veren gizemli güçlere sahiptir. Sıradan bir ortaokul öğrencisi olan Manta Oyamada onlar hakkında her şeyi öğrenmek üzere çünkü sınıflarına yeni transfer olan Yoh Asakura, Şaman Kralı olmayı hedefleyen ama henüz eğitimde olan bir şaman!

3. Fruits Basket: The Final

Stüdyo: TMS Entertainment

Kategori: Yaşamdan Kesitler, Komedi, Doğaüstü Güçler, Dram, Romantik, Shoujo

Yayın Tarihi: 6 Nisan 2021

Konu: Serinin üçüncü ve final sezonudur.

4. Fumetsu no Anata e (To Your Eternity)

Stüdyo: Brain's Base

Kategori: Macera, Doğaüstü Güçler, Dram, Shounen

Yayın Tarihi: 12 Nisan 2021

Konu: Gizemli ve ölümsüz bir varlık olan Fushi, hiçbir duygusu ve kimliği olmadan dünyaya gönderilir. Fushi, çevresindeki yüksek enerjili nesnelerin şeklini alabilmektedir. Önce bir küredir. Sonra bir kayanın şeklini alır. Yaralı ve ölmek üzere olan bir kurt görür ve bir kurt olur. Sonunda bilinç kazanmıştır ve uçsuz bucaksız tundrayı gezerken bir çocukla karşılaşır. Çocuğun formunda; insanlar ile yaşamayı, sıcacık duyguları öğrenir ve onları taklit ederek büyür. Kaçınılmaz düşmanı Knocker ile karşılaşır ve sevdiklerinden ayrı kalmayı deneyimler. Bu hikaye, seçtiği yolda güçlü bir şekilde ilerleyen Fushi'nin, yepyeni deneyimlerle dolu ebedi yolculuğunu konu almaktadır.

5. Tokyo Revengers

Stüdyo: LIDENFILMS

Kategori: Aksiyon, Dövüş, Dram, Okul, Shounen

Yayın Tarihi: 11 Nisan 2021

Konu: Takemichi Hanagaki, dibi gördüğü ve hayatının daha kötüye gidemeyeceğini düşündüğü günlerde, ortaokuldaki kızarkadaşı Hinata Tachibana'nın, uzun süredir toplumun huzurunu kaçıran Tokyo Manji Çetesi tarafından öldürüldüğünü öğrenir. Herşeyin ne zaman bu hale geldiğini merak ederken, Takemichi kendini on iki yıl önce hala Hinata'nın sevgilisi olduğu günlerde bulur. Hinata'yı kurtarmak için bir şansı olduğunu fark eden Takemichi, umutsuz yaşantısından ve Tokyo'nun en uğursuz suç çetesinden kurtulmak için delice bir kumar oynamaya, çetenin zirvesine tırmanmaya karar verir.

6. Gokushufudou (The Way of the Househusband)

Stüdyo: J.C. Staff

Kategori: Komedi, Yaşamdan Kesitler, Romantik

Yayın Tarihi: 8 Nisan 2021

Konu: Rakip çeteyi tek başına deviren ve suç dünyasına korku salan 'Ölümsüz Tatsu' lakaplı efsanevi yakuza, şimdilerde mesleğinde ufak bir değişiklik yapmıştır: şiddeti bırakarak ev erkeği olmuş ve mutfak önlüğü ile dürüst bir yaşam sürdürmeye çalışmaktadır. Süpermarket dünyasının savaş alanlarından, mutfağın türlü cilvelerine kadar ev erkeği olmanın da kendi zorluklarını olduğunu keşfeden Ölümsüz Tatsu, acaba eski tehlikeli yaşantısından kaçarak, huzur dolu ev erkeklerinin günlük hayatına uyum sağlayabilecek midir?

7. Zombieland Saga: Revenge

Stüdyo: MAPPA

Kategori: Müzik, Komedi, Doğaüstü Güçler

Yayın Tarihi: 9 Nisan 2021

Konu: Serinin ikinci sezonudur.

8. Mairimashita! Iruma-kun 2. Sezon

https://youtu.be/efTysmI0M2Q

Stüdyo: Bandai Namco Pictures

Kategori: Komedi, Şeytanlar, Doğaüstü Güçler, Fantastik, Okul, Shounen

Yayın Tarihi: 17Nisan 2021

Konu: Serinin ikinci sezonudur.

9. Nomad: Megalo Box 2

Stüdyo: TMS Entertainment

Kategori: Aksiyon, Bilim Kurgu, Yaşamdan Kesitler, Spor, Dram

Yayın Tarihi: 4 Nisan 2021

Konu: Megalo Box animesinin ikinci sezonudur.

10. Yuukoku no Moriarty 2. Sezon

Stüdyo: Production I.G

Kategori: Gizem, Tarihi, Psikolojik, Shounen

Yayın Tarihi: 4 Nisan 2021

Konu: Yuukoku no Moriarty'nin ikinci yarısıdır.

11. Hige wo Soru. Soshite Joshikousei wo Hirou.

Stüdyo: Project No.9

Kategori: Dram, Romantik

Yayın Tarihi: 5 Nisan 2021

Konu: Ofis çalışanı Yoshida, beş yıldır iş arkadaşı Airi Gotou'ya aşıktır. Nihayet onunla bir randevu koparır ancak, aşk itirafı derhal reddedilir. Sarhoş ve hayal kırıklığına uğramış bir halde eve dönerken, yolun kenarına oturmuş yalnız bir liseli kız bulur. Gece kalacak bir yere ihtiyacı olan kız, Yoshida'yı baştan çıkarmaya çalışır. Tüm çabasına rağmen kızı reddeder ama yinede evinde kalmasına izin verir. Ertesi sabah kendini Sayu Ogiwara olarak tanıtan kız, Hokkaido'dan Tokyo'ya kaçtığını açıklar. Altı ay çeşitli kışkırtmalara karşı koyan Yoshida'nın, ev işlerinde yardımcı olmasından başka bir isteği yoktur. Kalbi kırık bir yetişkin ile kaçak bir liseli kız arasında dokunaklı bir ilişki de böylece başlamış olur. 

12. Edens Zero

Stüdyo: J.C.Staff

Kategori: Aksiyon, Bilim Kurgu, Macera, Komedi, Fantastik, Shounen

Yayın Tarihi: 11 Nisan 2021

Konu: Shiki, terk edilmiş eğlence parkı Granbell Kingdom'da tüm hayatını makineler arasında geçirmiştir. Ancak bir gün Rebecca ve arkadaşı Happy, parkın ön kapısında belirir. Yeni gelen misafirler bu temasın, Granbell'in yüz yıl içinde bir insan ile kurduğu ilk temas olduğundan habersizdirler!

Shiki, yeni arkadaşlar edinme yolunda tökezlerken, eski komşuları bir robo-isyanla karşı karşıyadır. Eski vatanında olaylar tehlikeli bir hal alırken Shiki, Rebecca ve Happy'nin uzay gemisine kendini kabul ettirmeli ve sonsuz kozmosa kaçmalıdır.

13. Koi to Yobu ni wa Kimochi Warui

Stüdyo: Nomad

Kategori: Komedi, Romantik

Yayın Tarihi: Nisan 2021

Konu: Tuhaf bir karşılaşma, kadınlardan uzak duran iş insanı Amakusa Ryou ile liseli kızkardeşinin en yakın arkadaşı Arima Ichika'nın tanışmasına vesile olur. Delicesine bir aşka düşen Ryou, aşırı doğrudan yöntemler kullanarak kıza açılır ancak kız tiksinti ile tereddütsüz bir şekilde onu reddeder. Fakat Ryou bu tereddütsüz reddedişi, sevgisini gösterme olarak yorumlar. Bu romantik komedi; sapkın elit bir adam ve liseli otaku bir kızın ilişkilerini konu almaktadır.

14. Sentouin, Hakenshimasu!

Stüdyo: J.C.Staff

Kategori: Aksiyon, Komedi, Fantastik

Yayın Tarihi: 4 Nisan 2021

Konu: Kılıç dövüşüne her zaman silah getirin! Neredeyse dünyayı ele geçiren ve acımasız bir mega şirkete dönüşen, yeraltı suç örgütü Kisaragi Corporation ve YüceLiderleri, yıldızlararası fetih için ellerini denemeye karar verirler. Zarlar atılır ve Combat Agent Six isimli operatif birlik yabancı gezegenleri keşfetme görevinde aday gösterilir. Ve düşünebildikleri ilk görevleri, kutsal bir ritüeli en utanç verici hale dönüştürmek olur. Ancak Kisaragi ajanları için kötü işler her zamanki gibi yalnızca birer iştir, bu yüzden terfi ve zam istiyorlarsa, bundan çok daha fazla çalışmaları gerekecektir. Bu gezegende ilk olarak, kendilerine 'Şeytan Lordu'nunOrdusu'  diyen asi grup hakkında bir şeyle yapmak zorundalar. Sonuçta, bu evrenin iki kötü amaçlı organizasyona ihtiyacı yok! 

15. Mars Red

Stüdyo: Signal.MD

Kategori: Aksiyon, Askeri, Tarihi, Doğaüstü Güçler, Vampir

Yayın Tarihi: 6 Nisan 2021

Konu: Mars Red, 1923'te geçiyor ve vampirler bir hayli zamandır varlar. Şimdilerde vampirlerin sayısı artmaya başlar ve Ascra isimli gizemli yapay bir kan kaynağı ortaya çıkmıştır. Japon hükümeti; ordu içinden oluşturulan, vampir güçlerini yok etmekle görevli bir birim olan 'Kod Sıfır'ı yaratır. Peki vampirleri takip etmenin vampir kullanmaktan daha iyi bir yolu var mıdır? Korgeneral Nakajima tarafından yaratılan bu birim, tarihinden bu yana bilgi savaşı işindeydi, ancak vampir krizini çözmek için yeniden görevlendirildi.

16. Shakunetsu Kabaddi

Stüdyo: TMS Entertainment

Kategori: Spor, Okul

Yayın Tarihi: 3 Nisan 2021

Konu: Ortaokulda futbol takımının as oyuncusu olan fakat şimdilerde spor türlerinden pek hoşlanmayan Tatsuya Yoigoshi, lisede Kabaddi kulubüne katılma daveti alır. Başlangıçta Kabaddi ile alay eden Tatsuya, kulubün bir antrenmanını izledikten sonra, dövüş sanatlarına benzeyen bu yüksek tempolu spora ilgi duymaya başlar.

17. Mashiro no Oto

Stüdyo: Shin-Ei Animation

Kategori: Müzik, Dram, Okul

YayınTarihi: 3 Nisan 2021

Konu: Shamisen üstadı büyükbabalarının yanında yetişen Sawamura kardeşler, bu üç telli geleneksel Japon müzik entsrümanını çalmayı öğrenerek büyürler. Büyükbabalarının vefatı ile birlikte, zaten ergenlikten yetişkinliğe geçiş sancısı çeken Setsu okulu bırakır ve Tokyo'ya taşınır. Başarılı bir iş insanı olan annesinin de yardımı ile okula geri dönen Setsu ne yapacağını bilemez bir durumdadır. Bir idol ve bir Shamisen kullanıcısını tanıştıran şanslı bir karşılaşma ile Setsu, Shamisen tutkusunu yeniden keşfedecektir.

18. Jouran: The Princess of Snow and Blood

Stüdyo: Bakken Record

Kategori: Aksiyon, Tarihi, Doğaüstü Güçler

Yayın Tarihi: 7 Nisan 2021

Konu: Anime1931'de Japonya'nın alternatif tarihinde; hükümete isteklerini zorla kabul ettiren, shogunun infazcılarından oluşan 'Nue' isimli bir örgütü takip ediyor. Bu alternatif tarihte, Meiji döneminin 64. yılında hüküm süren Tokugawa şogunluğu hiçbir zaman feshedilmez ve İmparator Meiji asla iktidara gelemez. Ülke kendi enerji kaynağı olan 'ejderha damarı'nı geliştirmiş ve bilim ile Edo döneminin karıştığı eşsiz görkemli zamanlar yaşanmaktadır. Ancak görkemli şehrin arka sokaklarında, muhalif örgüt Kuchinawa yönetimi devirmeye çalışırken, imhaya kalkışan Tokugawa rejiminin Nue'si çatışma halindedir. Ailesi gençken öldürülen Sawa Yukimura, Nue'nun celladı Janome'yi aramaya devam etmektedir.

19. Ijiranaide Nagatoro-san

Stüdyo: Telecom Animation Film

Kategori: Yaşamdan Kesitler, Komedi, Romantik

Yayın Tarihi: Nisan 2021

Konu: Nagotoro, Senpai'sine zorbalık yapmayı seven bir birinci sınıf lise öğrencisidir. Nagatoro, hergün ziyaret ederek, ona türlü zalim oyunlar oynamaktadır özellikle de onu rahatsız edenleri. Zaman geçtikçe, Senpai Nagatoro'nun varlığından hiçte rahatsız olmadığını fark eder ve ikisinin arasında, birinin tüm tuhaflıklara sabırla katlandığı tedirgin bir aşk gelişmeye başlar.

20. 86

Stüdyo: A-1 Pictures

Kategori: Bilim Kurgu, Dram

Yayın Tarihi: 11 Nisan 2021

Konu: San Magnolia Cumhuriyeti, komşu Gidian İmparatorluğu’nun Lejyon olarak bilinen insansız hava araçları tarafından kuşatılmıştır. Yıllarca süren özenli çalışmalardan sonra, Cumhuriyet sonunda tek taraflı mücadeleyi zayiatsız bir savaşa çevirmek için, ya da en azından hükümetin iddia ettiği buydu, kendi otonom hava araçlarını geliştirdi. 

Gerçekte ise kansız savaş diye bir şey yoktur. Güçlendirilmiş duvarların ötesinde Seksen Altı cumhuriyet bölgesini koruyan ve ‘varolmayan’ Seksen Altı bölgesi uzanır. Terk edilmiş bu bölgenin genç erkek ve kadınları Seksen Altı olarak damgalanır ve insanlıklarından sıyrılıp savaşta 'insansız!' hava araçlarına pilotluk yaparlar. Shinn, savaş alanında genç Seksen Altılıların bir müfrezesinin eylemlerini yönetiyor. Lena ise özel haberleşme denetimcisi. Bu ikisinin şiddetli ve hüzünlü veda hikayesi başlıyor!

21. Subarashiki Kono Sekai The Animation

Stüdyo: Shin-Ei Animation, domerica

Kategori: Aksiyon, Macera

Yayın Tarihi: 10 Nisan 2021

Konu: Görevi tamamla...ya da Erasure ile yüzleş. Müzik ve grafiti hobisi olan 15yaşındaki Neku Sakuraba bir kavşağın ortasında bilincini kazandıktan sonra beyninde olan tek şey budur. Şimdi o ve ortağı, sıkışıp kaldıkları Tokyo labirentinde geçen ölüm kalım oyununda hayatta kalmak için savaşmalılar...

Tokyo'nun kaosunda, Reapers' Game oyuncuları günlük görevleri tamamlamalı ya da Erasure ile yüzleşmelidir. Neku ilişkiler konusunda hevesli olmayabilir, ama hayatı söz konusu olduğu için, bir partnerle birlikte çalışmayı öğrenmesi gerekecek—ve zaman çok kısıtlı: sadece yedi günleri var.

22. SSSS.Dynazenon

Stüdyo: Trigger

Kategori: Aksiyon, Bilim Kurgu, Mecha

Yayın Tarihi: 2 Nisan 2021

Konu: -

23. Tensura Nikki: Tensei shitara Slime Datta Ken

https://youtu.be/jqZAKL-7dKI

Stüdyo: 8bit

Kategori: Yaşamdan Kesitler, Komedi, Fantastik, Shounen

Yayın Tarihi: 6 Nisan 2021

Konu: "Sevgili günlük.. Bir balçık olarak reenkarne oldum." Başka dünyalarda bile, hayatlar her zaman sınırda değildir. Toplumun ihtiyaçlarını karşılamak için yapılacak bir sürü iş var: beslenme, çeşitli oyunlar ve hatta muzip şakalar! Sizleri Rimuru ve arkadaşlarının günlük hayatlarına davet ediyoruz.

24. Kyuukyoku Shinka shita Full Dive RPG ga Genjitsu yori mo Kusoge Dattara

Stüdyo: ENGI

Kategori: Aksiyon, Oyun, Komedi, Fantastik

Yayın Tarihi: 7 Nisan 2021

Konu: Beklenmedik olaylar sonucu, sıkıcı lise öğrencisi Hiro Yuuki, yeni nesil oyun Kiwame Quest'i edinir. En yüksek teknoloji ile yaratılan oyun; çarpıcı grafiklerden, NPC'lerin davranışlarına, bitki kokusundan, cildinde hissettiğin rüzgâr hissine kadar 'gerçekliği uç noktalara' taşıdığını iddia ediyor. 

Bunun dışında, oyun biraz fazla gerçekçi ve bitirilemeyecek kadar karmaşık. Kiwame Quest, on katrilyondan fazla bayrak içeriyor ve oyuncularının gerçek hayattaki fiziksel yeteneklerini yansıtıyor. Oyunda vurulmak gerçek hayatta acı veriyor ve yaraların iyileşmesi günler alıyor. Buradaki tek ödül, başarı duygusu. Tarihin rasgele oynamayan en stresli oyununu keşfedin! 

25. Super Cub

Stüdyo: Studio Kai

Kategori: Yaşamdan Kesitler, Okul

Yayın Tarihi: 7 Nisan 2021

Konu: Hikaye, Yamanashi'de yaşayan lise öğrencisi Koguma'ya odaklanıyor. Ailesi, arkadaşı ve hiçbir hobisi olmayan Koguma, bir gün ikinci el Honda Super Cub motosiklet almaya karar verir. Yollarda başına gelen küçük aksilikler ile motosikleti, boş olan günlük yaşamına küçük maceralar katmaya başlar. Super Cub'ı ile geçirdiği dönüşümden memnun olan Koguma, yavaş yavaş yalnız dünyasının kapılarını yepyeni arkadaşlıklara ve maceralara açacaktır.

26. Osananajimi ga Zettai ni Makenai Love Comedy

Stüdyo: Doga Kobo

Kategori: Harem, Komedi, Romantik, Okul

Yayın Tarihi: 14 Nisan 2021

Konu: Çocukluk arkadaşım Shida Kuroha'nın bana karşı hisleri var gibi görünüyor. Yandaki evde yaşıyor, küçük ve sevimli. Dışa dönük bir karakter, sevecen bir Onee-san tipi, bu onun en büyük güçlerinden biri..  Ama zaten ilk aşkım, okulumuzun güzel idolü ve ödüllü yazar Kachi Shirokusa! Mantıklı düşünürsek, aslında onunla hiç şansım olmamalıydı, ama okuldan eve yürürüyoruz ve benimle sadece gülümseyerek konuşuyor. Aslında bir şansım olabilir, sence de öyle değil mi?! Ya da öyle düşündüm, ama sonra Shirokusa'nın zaten bir erkek arkadaşı olduğunu duydum ve hayatım daha da kötüye gitti. Ölmek istiyorum. Neden ben değilim?! Hemde ilk aşkım olmasına rağmen.. Umutsuzluk ve depresyon içinde boğulurken, Kuroha fısıldadı: "Senin için bu kadar zorsa, intikam almaya ne dersin? Şimdiye kadarki en iyi intikam, bu.."

27. Shadows House

Stüdyo: CloverWorks

Kategori: Yaşamdan Kesitler, Doğaüstü Güçler, Seinen

Yayın Tarihi: 11 Nisan 2021

Konu: Uçurumun üstünde yer alan Batı tarzı bir konakta yaşayan ve yüzleri olmayan asil Shadow ailesine; zamanlarının çoğunu gizemli ustaları tarafından sonsuza dek yayılan isi temizlemekle geçiren canlı bebekler eşlik etmektedir. Bu hikaye, Kate Shadow-sama'nın refakatçisi olarak görev yaptığını öğrenen genç ve neşeli bir bebek olan Emilyko'nun hikayesi. 

28. Vivy: Fluorite Eye's Song

Stüdyo: Wit Studio

Kategori: BilimKugu

Yayın Tarihi: 3 Nisan 2021

Konu: Nierland — hayallerin, umutların ve bilimin iç içe geçtiği yapay zeka komplex tema parkı. Yaratılan ilk otonom insansı yapay zeka Vivy, kuruluş için yapay zeka rolünü üstlenir. Şarkılar söyleyerek herkesi mutlu etme misyonunu yerine getirmek için tüm kalbiyle sahne almaya devam etmektedir. Fakat tema parkı herşeye rağmen popülerlikten yoksundur.

Bir gün, 100 yıl sonra yapay zeka-insan arasında çıkacak olan savaşı önlemek için geleceğe gönderilen  Matsumoto adlı bir yapay zeka Vivy'nin karşısına çıkar. Farklı görevlere sahip bu iki yapay zekanın karşılaşması geleceğe nasıl yön verecek? Vivy'nin 100 yıllık yolculuğu başlıyor, bu yapay zekanın kendini yok etme hikayesidir.

29. Godzilla: S.P

Stüdyo: Bones, Orange

Kategori: Aksiyon

Yayın Tarihi: 25 Mart 2021

Konu: Genç dahiler; fantastik yaratıklar üzerine çalışan bir yüksek lisans öğrencisi Mei Kamino ve mühendis Yun Arikawa yoldaşlarıyla birlikte eşi görülmemiş bir tehditle karşı karşıya kalırlar. Derinliklerden gelen ve insanlığı tehdit eden tehlike ile yalnızca Mei, Yun ve takım arkadaşları başa çıkabilir.

30. Dragon, Ie wo Kau.

Stüdyo: Signal.MD

Kategori: Komedi, Fantastik, Shounen

Yayın Tarihi: 4 Nisan 2021

Konu: Bir ejderha kendileri için belirlenen korkunçluk standartlarını sağlayamadığında ailesi tarafından kapı dışarı edilir. Yeni bir ev bulma arayışına giren Letty, kısa bir süre sonra korkak bir efsanevi canavara bu hayatta yer olmadığını fark eder. Elfler, cüceler ve türlü efsanevi yaratıklarla dolu bu fantastik dünyada Letty, nihai yuva arayışında tuhaf bir elf ile tanışır..

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları