2019 İlkbahar Sezonunda Yayına Başlayacak 19 Anime
Bazı efsaneler geri döndü, bazıları yeniden uyarlandı ve bazıları ise dikkatimizi çekti. İşte ilkbahar sezonunda bizi ekrana kilitleyecek, Nisan ayında start veren 19 anime..

1| One Punch Man 2nd Season

Fazla söze gerek yok, sanırım hepimiz 10 Nisan'ı bekliyoruz.

2| Bungou Stray Dogs 3rd Season

2| Bungou Stray Dogs 3rd Season

Stüdyo: Bones

Kategori: Aksiyon, Süper Güç, Doğaüstü Güçler, Seinen, Gizem

Konu: Bungou Stray Dogs 3. sezonudur. Henüz fragmanı dahi yayınlanmadı.

3| Shingeki No Kyojin 3rd Season Part 2

Stüdyo: Wit Studio

Kategori: Aksiyon, Askeri, Süper Güç, Gizem, Fantazi, Drama

Konu: Fazla söze gerek yok sanırım yine. Shingeki no Kyojin 3. sezonunun 2. kısmıdır.  

4| Fruits Basket (2019)

Stüdyo: TMS Entertainment

Kategori: Romantik, Shoujo, Slice of Life, Fantazi, Komedi

Konu: Aile trajedisinden sonra Tohtu Honda'nın hayatı alt üst olur fakat cesur liseli kızımız Tohru, hayatının iplerini eline alır ve harekete geçer...bir çadırın içine taşınır! Fakat ne yazık ki yeni evi gizemli Sohma Klanı'nın özel sahasına girmektedir ve bunun açığa çıkması da pek uzun sürmemiştir. Neyse ki Sohma ailesi kızımızı yanlarına alır fakat gelin görün ki bu ailenin değişik bir gizemi var: eğer onlara karşı cinsten biri dokunursa Çin burcu hayvanlarına dönüşmektedirler!

Yeniden uyarlanan ve merakla beklenen anime Times Square'den tanıtılmıştı. 

https://www.animeler.net/haber/yeni-fruits-basket-animesinin-gorseli-ny-times-squarede-goruldu" target "blank" > buradan   haberi görebilirsiniz.

5| Kenja no Mago

Stüdyo: Silver Link

Kategori: Aksiyon, Komedi, Fantezi, Büyü

Konu: Orijinal hikaye, dünyasını birçok kez felaketten kurtaran güçlü bir bilge sihirbazın küçük bir bebeği bulması ve evlat edinmesi ile başlar. Büyücünün Shin adını verdiği bebek aslında insanların dünyasından, bilgelerin dünyasına reenkarne olmuş bir adamdır. Bilge, Shin'i toplumun geri kalanından ayrılmış olarak yetiştirir ve ona sihir yollarını öğretir. Shin 15 yaşına gelip kendi yolculuğu için yola koyulduğunda,bilge Shin'e bu dünyanın ortak anlamını ve yollarını öğretmeyi unuttuğunu fark eder. Ve böylece, Shin sihir akademisine kaydolmak için Alsheid Krallığı'nın başkentine gider.

6| Kimetsu no Yaiba (Demon Slayer)

Stüdyo: Aniplex, Ufotable

Kategori: Aksiyon, Tarihi, Şeytanlar, Shounen, Doğaüstü Güçler

Konu: Tüm ailesi iblisler tarafından katledilen Tanjiro, kız kardeşi Nezuko'nun bir iblise dönüşmüş olduğunu fakat artık bir iblis olan kardeşinin hala insani duyguları olduğunu keşfeder.  Bunun üzerine Tanjiro kardeşini insan haline geri dönüştürme umuduyla ailesini yok eden şeytanı bulmak ve öldürmek için yola koyulur.

7| Carole&Tuesday

Stüdyo: Bones

Kategori: Bilimkurgu, Müzik, Romantik

Konu: İnsanoğlu'nun; yeni sınırı Mars'a göç etmeye başlamasından bu yana elli yıl geçmişti. Ve medeniyetin AI tarafından üretildiği bu çağda insanlar pasif tüketiciler olmaktan memnundu. Alba City metropolünde yaşayan ve müzisyen olmaya çalışan hurdacı Carole; hayatı boyunca bir şeylerin eksik olduğu hissine kapılmıştı. Herschel şehrinin taşra kasabasında varlıklı bir ailenin çocuğu olarak doğan Tuesday ise bir müzisyen olmayı hayal ediyordu.  Şanslı bir karşılaşma onları bir araya getirdi. Şarkı söylemek, müzik yapmak istiyorlardı. Birlikte, bir şansları olduğunu hissettiler. İkisi belki sadece küçük bir dalga yaratabilirdi. Ama bu dalganın zamanla daha büyük bir şeye dönüşeceğini kim tahmin edebilirdi..

8| Sewayaki Kitsune no Senko-san

Stüdyo: Doga Kobo

Kategori: Komedi, Romantik, Doğaüstü Güçler

Konu: Çalışanlarını resmen sömüren  bir şirkette çalışan Nakono'nun hayatı, davetsiz misafiri Senko-san yani 800 yaşında küçük bir tilki kız'ın gelişiyle değişir. Yemek ve temizlik hizmetleri ve 'özel' nazik ilgisiye ile Senko-san, Nakono'nun yorgunluğuna çok iyi gelecek.

9| Hitoribocchi no ○○ Seikatsu

Stüdyo: C2C

Kategori: Yaşamdan Kesitler, Komedi, Okul, Shounen 

Konu: Hitori Bocchi, sosyal kaygıdan neredeyse acı çekiyor. İnsanlarla konuşmakta iyi değil ama onlardan kaçmak konusunda son derece yetenekli; akla gelmeyecek kaçış planları yapıyor. Bocchi, şimdi ortaokul öğrencisi ve tek arkadaşı Yawara Kai'den ayrılarak farklı bir okula gidiyor. Bu durum Bocchi'yi tamamen yalnız bırakıyor ve Kai ile yeniden konuşmadan önce yeni bir arkadaş edinmesi gerekiyor. 

10| Sarazanmai

Stüdyo: MAPPA, Lapin Track

Kategori: Şeytanlar, Doğaüstü Güçler

Konu:  Üç ortaokul öğrencisi - Kazuki Yasaka, Toi Kuji ve Enta Jinai - kendini Kappa Kralı ilan eden Keppi isimli  kappa benzeri bir yaratıkla tanışır. Keppi, öğrencilerin shirikodamalarını zorla alarak onları kappaya dönüştürür. Keppi 'Eski benliğinize geri dönmek istiyorsanız, bana zombilerin shirikodamalarını getirin' diyerek onlara zor bir görev verir.  Acaba bu shirikodama nedir? Ve bu üç öğrenci insan hallerine geri dönebilecek mi?

11| Senryuu Shoujo

Stüdyo: Connect

Kategori: Yaşamdan Kesitler, Komedi, Okul, Shounen

Konu:  Yukishiro Nanako, kendine özgü özelliklere sahip sevimli, neşeli bir liseli kız; sözlü iletişim yerine, düşüncelerini iletmek için senryuu (bir tür haiku) şiir yazıyor. Eski suçlu Busujima Eiji ile birlikte, okulun Edebiyat Kulübü birinci sınıf öğrencisi oluyorlar. Nanako konuşmasa da, senryuu'nun gücü ile, sevimli çiftin 5-7-5 heceli melodileri, eğlenceli okul hayatını daha da zevkli kılıyor.

12| Shoumetsu Toshi

Stüdyo: Madhouse

Kategori: Aksiyon, Macera, Gizem, Fantazi

Konu:  Herkesin gizemli bir şekilde ortadan kaybolduğu bir şehirde son insanlar olarak kalan Yuki ve Takuya birbirlerine tamamen yabancı olsalar da birlikte bir maceraya atılıyorlar. Yuki'nin babası tarafından bırakılan talimat ve ipuçları ile neler olduğunu anlamaya çalışan çift,  yol boyunca gizemli olaylar ve karanlık komplolar ile karşılaşırlar. .

13| Fairy Gone

Stüdyo: P.A. Works

Kategori: Aksiyon, Büyü, Şeytanlar, Doğaüstü Güçler, Fantazi

Konu: 'Bir zamanlar periler savaş için kullanılan birer silahtan ibaretti.'

Hikaye perilerin hayvanları kontrol ettiği ve onlara gizemli yetenekler bahşettiği bir dünyada geçiyor. Bu hayvanların organlarını da alıp, insanlara nakletmekle birlikte periler insanlar tarafından çağrılabilir bir hale geldi. Bu da onların silah olarak kullanılmalarının başlangıcı oldu. Bu tarz güce sahip olan insanlara da “Peri Askeri” (Fairy Soldier) adı verildi. Savaşın sona ermesinin ardından ise bu askerler gözden düştü ve eski önemlerini kaybetti. Geride kalan askerlerin bir kısmı mafya oldu, bir kısmı hükümet için çalıştı, kalanları da kendi hayatlarını yaşamaya devam etti. 

Savaşın üstünden geçen 9 yılın sonunda peri odaklı suçları inceleyen Dorothea isimli organizasyonun yeni üyesi Mariya kendisini karmaşık bir politik durum içinde buldu. Bir yandan Peri Askerleri kendi adaletleri için savaşırken, diğer yandan da terörist faaliyetlerde bulunanlar ortalığı karıştırmaya devam etti. Dorothea ise bunları durdurmaya çabaladı. Bu kaotik ortamda neler olacak peki?

14| Kono Yo no Hate de Koi wo Utau Shoujo YU-NO

Stüdyo: feel

Kategori: Bilimkurgu, Drama

Konu: Takuya Arima, çeşitli araştırmalar yapan tarihçi  babasının birden ortadan kaybolması ile şaşkınlığa uğrar. Bir yaz tatili sırasında Takuya, kayıp babasından tuhaf bir paket ve çeşitli paralel dünyaların varlığı hakkında bilgiler içeren bir mektup alır. İlk başta ciddiye almaz, ancak bir süre sonra alternatif boyutlara seyahat etmesine izin veren bir cihaza sahip olduğunu fark eder. Babası gerçekten yaşıyor mu? Eğer öyleyse, nerede?

15| Kono Oto Tomare!

Stüdyo: Platinum Vision

Kategori: Aksiyon, Drama, Okul, Shounen

Konu: Takezou, Koto (geleneksel yaylı Japon enstrümanı) kulübünde kıdemli üyelerin mezuniyetinin ardından kulüpte bir başına kalmıştır. İşin kötü yanı Takezou, okulun bu yeni eğitim öğretim yılında yeni üyeler bulamazsa kulüp kapanacaktır. Çok geçmeden terk edilmeye yüz tutmuş kulüp odasına paldır küldür birisi dalar. Serseri kılıklı bu öğrenci kulübe katılmak istediğini söyler. Bakalım Takezou kulübü kapanmanın eşiğinden kurtarabilecek mi? Dahası bu serseri üye ile nasıl başa çıkacak?

16| Midara na Ao-chan wa Benkyou ga Dekinai

Stüdyo: Silver Link

Kategori: Komedi, Romantik, Ecchi, Shounen

Konu: Ao anaokulundayken; sınıf arkadaşlarına,  çok satan erotik bir yazar olan babasının adını nasıl seçtiğini söyleyince dedikodu yayılır: "Elmadaki A ve alemdeki O!"  On yıl sonra bu anı ona hala musallat olmaktadır.  Bu yüzden kendine tek bir hedef seçer: seçkin bir üniversiteye girip, babasından kaçarak uzaklaşamak. Kaçırılacak bir gençliği yok ve erkekleri düşünmeye vakti yoktu.. Ta ki sınıf arkadaşı "Kral Normie" Kijima, ona şok edici bir aşk itirafı ile yaklaşıncaya kadar. Kijima'dan kurtulmaya çalışıyordu ama o inatla anlamıyordu.  Aklı yaramaz düşüncelerle çılgına döndüğünde, babasına çektiğini anlamış olur!

17| RobiHachi

Stüdyo: Studio Comet

Kategori: Bilimkurgu, Uzay

Konu: ilk iletişimin kurulmasından yarım yüzyıl sonra, G.C (Galaksi Yılı) 0051’de Neo Tokyo’ da geçiyor. Bu yüzyılda insanlar süper hızlı navigasyon teknolojisi elde etmiş ve uzaylılarla bir gezegenler topluluğu oluşturmuştur. Kendini serbest-zamanlı röportaj yazarı olarak tanımlayan 30 yaşındaki Robby Yarge’ın kötü şans zinciri ise hala devam etmektedir. İşinde başarısız olunca anlaşmaları iptal edilmiş, kız arkadaşı tarafından terkedilmiş, bir trafik kazasında ölümün eşiğinden dönmüştür; diğer yandan borç tahsildarları da peşine düşer.

Tam bu sırada Hatchi, Robby’nin hayatına girer. Tefeci Yan’ın part-time çalışanı olduğunu açıklayan Hatchi’ nin ortaya çıkması, kedi-fare kovalamacasının başlangıcı olur. Yan’ın maliye başkanı Yan, astları Aro ve Gra’yı da kovalamacaya dahil eder. Robby, Hatchi’yi atlatmayı ve Yan’ın grubunu başından savmayı başararak uzaya kaçar. Kahramanımız, vatandaşlarına mutluluk getirdiği söylenen Samanyolu’ ndaki Isekandar gezegenine gitmeyi düşünmektedir. Ancak yalnız olduğunu sandığı uzay gemisinde ummadığı biri ile karşılaşır; Hatchi. İkili, Isekandar’ı ararken gezegende birlikte seyahat etmeye karar verir. 

18| Namu Amida Butsu!: Rendai Utena

Stüdyo: Asahi Production

Kategori: Tarihi, Fantazi

Konu: Oyunundan uyralanacaktır.

Yaşarken kimsenin kaçamayacağı acılar: yaşamak, yaşlılık, hastalık ve ölüm. Bu acıdan kurtulmanın yolu Budist aydınlanmadan geçer.  Budist aydınlanmayı elde eden bir prens, savaşın sonunda Shaka Nyorai oldu ve dünyayı kurtardı. O zamandan bu yana çok uzun bir zaman geçti ve  çöküş başladı. Bir zamanlar Shaka'nın aydınlanmasına zarar vermeye çalışan endişe, Mara, Shaka'dan intikam almak için şeytanla bir sözleşme yaptı ve endişeli insanları kontrol etmeye başladı.Bu arada, Onüç Buda olarak adlandırılan Shaka'nın ekibi ve dharma'yı koruyan iki hayırsever tanrı Taishakuten ve Bonten; insanları endişelerden korumak için Mara'ya karşı savaş açtı. Mara ve  Budist tanrılar arasındaki savaş, insanları da içine sürükleyerek asıl şimdi başlıyor!

19| Hachigatsu no Cinderella Nine

Stüdyo: TMS Entertainment

Türler: Okul, Spor

Konu: Oyunundan uyarlanacaktır. 

Oyuna isimsiz eski küçük bir ligin beyzbol ası olan ve bir kaza geçirdikten sonra da beyzbol kariyerinden vazgeçen bir karakter olarak başlanır. Karakter, büyükannesinin memleketine taşınır ve orada yerel bir liseye kaydolur ayrıca bir daha asla beyzbol dünyasına girmeyeceğine yemin eder. Karakterimiz, Tsubasa Arihara ile tanıştığında, okulun beyzbol takımının lideri olmaya ve takımını Koshien'deki lise turnuvalarına taşımaya dair ikna olur.

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları