2017 SONBAHARININ EN İYİ 5 ANİMESİ
Kış soğuğu yakamıza yapıştı. Ama yeni sezon öncesinde gelin sonbaharın bize neler sunduğuna bakalım.

#5:“Inuyashiki” (2017)

Bu programda, Gantz'ın bize verdiği fikirden esinlenildiği için gösterilen şiddet seviyesine şaşırmamalıydık.  Hal böyleyken yine de tüylerimiz ürperdi. Dünya dışı bir patlama yalnız ama sevilebilir ihtiyar Ichiro Inuyashiki'yi bir sayborga dönüştürdükten sonra, o, masumları korumak için bir kahraman rolüne girdi. Aynı zamanda, çıplak sosyopat ergen Shishigami bu güçleri miras aldı ve... sadece onun animelerdeki en sadistik yeni kötülerden biri olarak tarihe geçtiğini söyleyelim. Zira o öyle biri ki bir kızın ailesini öldürüp sonra onunla One Piece hakkında konuşmayı deniyor.  

#4:“Gintama: Porori-hen” (2017)

Gümüş saçlı samuray geri döndü ve yanında sürüyle kahkaha getiriyor! Hâlâ kılıç şakırtılarının ışıltısı ve yoğun aksiyon varken, bu sezon Gin'in tuhaf işleri gerçekten de komediye dönüşecek. Şimdiye kadar böyle modern klasikleri görmüştük, Kagura'nın erkek arkadaş edinmesi ve Gin'in talihsiz bir pozisyonda efsanevi kılıcını makatına sokması gibi.  Dışarıdakilere gülünç gelebilir. Ancak uzun soluklu serinin fanları bununla birlikte hayal kırıklığına uğramayacak.

#3:“March Comes In Like A Lion” 2nd Season (2017)

Samimi, karakter odaklı ve tam anlamıyla göz yaşartıcı, geçen yılın hafife alınmış mücevheri intikam duygularını geri getirmeyi başardı. O köprüler inşa eder ve shogi için olan tutkusuna odaklanırken, Rei sonunda, ona geçmiş sezonun tamamında hükmetmiş tecridi kaldırmak için belirdi. Beklendiği gibi, ufukta karışıklıklar var. Ancak cast'ın kendini sevdirmesi sayesinde bizi başka bir oyunun içine çekti. Ciddiyetle olsa da, bu adamı biri kucaklayacak mı?

#2:“The Ancient Magus’ Bride” (2017)

Hayatı ihmal etmekten çok çektikten sonra, işkence görmüş genç Chise kendisini müzayedede sunar, sırf kendisini Elias olarak tanınan, ona alelade ölümlülerin bakışının ötesindeki büyü dünyasını sergileyerek, onu çırağı yapmak için ilerleyen cömert büyücü tarafından satın alınmış bulmak için.  Ah, ve o aynı zamanda evlenme teklif eder. Hem merak uyandırıcı ve yaratıcı irfanıyla zengin hem de son derece üzücü konularla, Chise ve Elias'ın yolculuğu sizi onu bilmeden önce büyüleyecek. Baştan uyaralım da, kediseverler kendilerini hazırlamak isteyebilirler.

Birinci sıradaki seriyiaçıklamadan önce, buraya birkaç mansiyon bırakıyoruz.

“BlendS” (2017) 

“MrOsomatsu” 2nd Season (2017) 

“BloodBlockade Battlefront & Beyond” (2017)

#1:“Food Wars: The Third Plate” (2017)

Bu serinin ziyafeti bizi lezzetli görselleri ve eğlenceli süperstar şefleriyle çoktan büyüledi. Ancak bu sezon gerçekten de işi ciddiye bindirdi! Ve hayır, sığır filetosundan bahsetmiyoruz. Erina'nın kötücül babasının varışı ve Elite Ten'in ihanetiyle birlikte, Totsuki Akademisi yeni bir macera arıyor.  Yiyecekler hakkında daha önce hiç bu kadar heyecanlanmamıştık!  

Kaynak: http://www.watchmojo.com/video/id/20186/

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları