2016 Sonbahar'ın En iyi 10 Animesi
Yeni sezon ve yeni animeler çoktan gösterime girmeye başladı. Eğer merak ediyorsan bu haber tam sana göre.

1. Haikyuu!!: Karasuno Koukou VS Shiratorizawa Gakuen Koukou

Haikyuu!!: Karasuno Koukou VS Shiratorizawa Gakuen Koukou

Açıkçası dört gözle beklediğim bir seriydi. Karasuno ve Shiratorizawa düellosu gözler önüne seriliyor. Haikyuu!! 3. sezonda beklediğimiz büyük final karşımıza çıkıyor. Her nekadar Hinata ve Kageyama mükemmel bir ikili olsada Shiratorizawa takımı sınırları zorlayacak gibi duruyor.

2. Trickster: Edogawa Ranpo "Shounen Tanteidan" yori

Trickster: Edogawa Ranpo "Shounen Tanteidan" yori

2030'lu yıllarda geçen bu hikaye daha çok bilim kurgu tarzındadır. Baş karakter Akechi Kagoro'nun bulunduğu Genç Erkekler Dedektif Timi'nin gizemli ve ilginç olaylarla mücadelesini anlatıyor. Kesinlikle izlenmesi gereken bir seri. Karakter yapımları özgün ve ilginç.

3. Drifters

Drifters

Eğer 'Attack On Titan'ı seviyorsanız mutlaka izlemeniz gereken bir seri (gerçi ben pek bağdaştıramadım). Animenin tanıtımında kan ve acımasızlık görebilirsiniz. Shimazu Toyohisa gerçek Japon tarihinden alınan samuray karakteridir. Sekigahara savaşı sırasında ölmek üzereyken kendisini büyülü bir dünyada bulur ve diğer ünlü savaşçılarla savaşmak zorunda kalır.

4. Hibike! Euphonium 2. Sezon

Hibike! Euphonium 2. Sezon

Anime ilk sezondaki olayların devamıdır. Kahramanlar bu sezon ulusal yarışma için çabalayacaklardır. Bir müzikal animedir.

5. All Out!!

All Out!!

Spor anime listesine bir yenisi eklenen All Out!! Büyük ilgi görücek gibi duruyor. Kangawa Lisesi'ne 1. Sınıf olarak gelen Iwashimizu Sumuaki boyuyla büyük ilgi görür. Arkadaşıyla Rugbay klübüne katılır ve gelişmek için ellerinden geleni yapmaya çalışırlar.

6. Ajin 2. Sezon

Ajin 2. Sezon

Daha Ajin'i izleme fırsatım olmadı fakat izlemem gerekenler listesinde 1 numara. Konusuna gelirsek, ilk sezonun devamı olan "Ajin:Demi-Human" bol heyecanlı sahneleri gözler önüne sericek gibi duruyor. Kei Nagai Ajin olduğu için kaçar. Ajin, insanlık dışı ve tehlikeli olarak kabul edilen bir türdür. Çocukluk arkadaşı Kaito ile hükümetten kaçarlar. Fakat Kei kaçarken, empatiden yoksun ve antisosyal kişilik olduğunu anlıyor.

7. Bungou Stray Dogs 2. Sezon

Bungou Stray Dogs 2. Sezon

Bu sezonda karşımıza üçlü dedektif çıkıyor. (Açıkçası izlemediyseniz kesinlikle ilk sezondan itibaren izlemeye başlayın!) İlk sezondan farklı olan bu sezonda Dazai'nin yakın geçmişini görüyoruz. Liman mafyasında olan Dazai, takım arkadaşlarını kurtarmaya çalışıyor ve Mimic çetesini çökertmeye çabalıyor. Bakalım sonunda neler olacak.

8. Yuri On Ice

Yuri On Ice

Daha ilk bölümde beni bağımlısı yapan bir animeden bahsediyoruz... Daha şimdiden tüm anime severlerin ilgisini çekmeyi başardı. Konusuna gelelim: Yuri Katsuki çok başarılı olmayan bir buz patencisidir. Bir sebepten ötürü hayranı olduğu Rus patenci Viktor Nikoforov'dan koçluk teklifi alır. Fakat öncesinde Yuri Plisetsky'a koç olma sözü verdiğini unutmuştur. Bunun sonucunda iki Yuri'nin arasında rekabet başlar.

9. 3-Gatsu No Lion

3-Gatsu No Lion

Bu anime, genç yaşta ailesini kaybeden Rei Kiriyama'yı konu alır. Rei, kardeşleri ile kibar bir komşularında kalmaya başlarlar. Hikaye Rei'nin zor hayatını ele alır. Tabiki küçük rekabetleri unutmamak gerekir.

10. Shuumatsu No Izetta

Shuumatsu No Izetta

Olay 1939 lu yıllarda geçmektedir. 1939 yılında Emperyalist Alman devleti komşu bir ülkeyı işgal eder ve büyük bir savaş dönemi başlamış olur. 1940 yılında Almanya yönünü Elystadi Prensliği'ne yöneltir...

Instagram anime sayfam @narutomortalnur

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları