okunma
Shueish, Kenichi Kondō'nun Dark Gathering mangasının bir televizyon animesine uyarlanacağını duyurdu. Animenin yönetmenliğini Hiroshi Ikehata yapacak. Ayrıca anime için kurulan web sitede bir görsel ve tanıtım videosu yayınlandı. Anime 2023’te prömiyer yapacak.
Kondō, mangayı Mart 2019’da Shueisha'nın Jump SQ'sunda yayınlamaya başlamıştı. Shueisha, manganın dokuzuncu cildini 4 Mart'ta yayınladı ve 10. cildi 4 Ağustos'ta yayınlayacak.
Tanıtım Görseli
Tanıtım Videosu
Dark Gathering'in Konusu
Mal, AnnKeitarō Gentōuga hayaletlerden nefret eden bir üniversite birinci sınıf öğrencisidir. Ortaokuldayken, bir başkasını ruhen ele geçirme olayına bulaştırdı ve iki yıldan fazla bir süredir kendini eve kapatmış durumda. Çocukluk arkadaşı Eiko Houzuki’nin yardımıyla yavaş yavaş topluma karışmaya başlıyor ve Yayoi Hōzuki adında zeki bir kızla tanışıyor. Yayoi, Keitarō'nun bir ruh medyumu olarak beceriye sahip olduğunu anında anlıyor ve onu onunla birlikte perili bir yere gitmeye davet eder. İkisi daha sonra kötü ruhları yakalamak için yolculuklarına başlarlar.
Yorumlar
0 comment