2023 Kış Sezonunda Yayına Başlayan 30 Anime
Anime hayranları için oldukça iyi bir yıl olacağının sinyallerini veren kış sezonu listesini sizler için derledik. Yeni yılınızı kutlar ve iyi seyirler dileriz.

1. Vinland Saga Season 2

Stüdyo: MAPPA

Kategori: Aksiyon, Macera, Dram, Tarihi, Seinen

Yayın Tarihi: 10 Ocak 2023

Konu: Serinin ikinci sezonudur.

2. Tokyo Revengers: Seiya Kessen-hen

Stüdyo: LIDENFILMS

Kategori: Aksiyon, Dram, Shounen, Doğaüstü

Yayın Tarihi: 8 Ocak 2023

Konu: Serinin ikinci sezonudur.

3. Bungou Stray Dogs 4th Season

Stüdyo: Bones

Kategori: Aksiyon, Doğaüstü, Gizem, Seinen

Yayın Tarihi: 4 Ocak 2023

Konu: Serinin dördüncü sezonudur.

4. Maou Gakuin no Futekigousha: The Misfit of Demon King Academy II

Stüdyo: SILVER LINK.

Kategori: Aksiyon, Fantastik, Okul

Yayın Tarihi: 8 Ocak 2023

Konu: Serinin ikinci sezonudur.

5. Ijiranaide Nagatoro-san 2nd Attack

Stüdyo: OLM

Kategori: Komedi, Romantik, Okul

Yayın Tarihi: 8 Ocak 2023

Konu: Serinin ikinci sezonudur.

6. Itai no wa Iya nano de Bougyoryoku ni Kyokufuri Shitai to Omoimasu. 2

Stüdyo: SILVER LINK.

Kategori: Aksiyon, Komedi, Macera, Fantastik, Bilim Kurgu

Yayın Tarihi: 11 Ocak 2023

Konu: Serinin ikinci sezonudur.

7. Kyokou Suiri Season 2

Stüdyo: Brain's Base

Kategori: Gizem, Romantik, Doğaüstü

Yayın Tarihi: 9 Ocak 2023

Konu: Serinin ikinci sezonudur.

8. Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka IV: Fuka Shou - Yakusai-hen

Stüdyo: J.C.Staff

Kategori: Aksiyon, Fantastik, Macera

Yayın Tarihi: 5 Ocak 2023

Konu: Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka IV bölümünün ikinci kısmıdır.

9. NieR:Automata Ver1.1a

Stüdyo: A-1 Pictures

Kategori: Aksiyon, Fantastik, Bilim Kurgu

Yayın Tarihi: 7 Ocak 2023

Konu: -

10. Trigun Stampede

Stüdyo: Orange

Kategori: Aksiyon, Macera, Bilim Kurgu, Shounen

Yayın Tarihi: 7 Ocak 2023

Konu: 1998 yapımı Trigun'un yeni anime projesidir.

11. Tomo-chan wa Onnanoko!

Stüdyo: Lay-duce

Kategori: Komedi, Romantik, Okul

Yayın Tarihi: 5 Ocak 2023

Konu: Erkek fatma Tomo Aizawa; bir kadın olarak içinde beslediği romantik duyguları çocukluk arkadaşı Juunichirou Kubota’ya açıklamanın bir yolunu bulur. Liseye geçmeleriyle beraber Tomo’nun fiziksel görünüşünde değişmeler olur ancak Jun onu hala bir erkek gibi görmeye devam etmektedir. Tomo'nun vazgeçmeye niyeti yoktur ve Jun’a kendisinin ne kadar değiştiğini göstermek için aykırı bir şekilde daha kadınsı görünerek onu etkilemeye çalışacaktır.

12. Kubo-san wa Mob wo Yurusanai

Stüdyo: Pine Jam

Kategori: Komedi, Romantik, Okul, Seinen

Yayın Tarihi: 10 Ocak 2023

Konu: Lise öğrencisi Junta Shiraishi'nin basit bir hedefi vardır: tatmin edici bir gençlik yaşamak. Ancak, bu hedefe ulaşmak beklenenden daha zor görünüyor, çünkü etrafındaki herkes çoğu zaman onun varlığını fark edememektedir. Aslında, Shiraishi'nin yokluğu o kadar şiddetlidir ki, insanlar onun sınıftaki yerinin her zaman boş olduğunu düşünmekte ve yanlışlıkla onun sık sık okulu astığını varsaymaktadır. Hatta sınıfta Shiraishi'yi başarılı bir şekilde tespit edenlerin, o gün iyi bir şansla kutsanacağını iddia eden tuhaf bir söylenti de dolaşmaktadır.

Şimdiye kadar varlığını fark eden tek kişi, yanında oturan kız Nagisa Kubo'dur. Ne yazık ki Kubo, her gün onunla dalga geçip, onu sık sık benzeri görülmemiş sinir bozucu durumlara sokar. Bununla birlikte Kubo, şakacı maskaralıklarına gönülsüz Shiraishi'yi dahil etmeye devam ettikçe, kısa süre sonra gençliğin başlangıçta düşündüğü kadar sıkıcı olmayabileceğini keşfedecektir.

13. Koori Zokusei Danshi to Cool na Douryou Joshi

Stüdyo: Zero-G, Liber

Kategori: Komedi, Fantastik, Romantik

Yayın Tarihi: 4 Ocak 2023

Konu: Himuro, garip güçlere sahip doğaüstü varlıklar ırkına ait bir ofis çalışanıdır. Bununla birlikte, ciddi görüntüsüne rağmen, duyguları onu alt ettiğinde sık sık kardan adamlar ve hatta fırtınalar yaratmaktadır. Yine de, buz gibi güçlerinin aksine, Himuro sıcakkanlı ve nazik bir insandır. Çiçekleri ve kedileri sever ama ne yazık ki ikisine de fazla yaklaşamaz. Oldukça kibar olan iş arkadaşı Fuyutsuki-san’a aşıktır, ancak o kadar çok aşıktır ki bazen etrafındakileri dondurmaktan kendini alamaz. Karlı öfke nöbetleri sayesinde Himuro'nun duyguları Fuyutsuki dışında herkes tarafından anlaşılmıştır. Ofiste geçen günler boyunca Himuro ve Fuyutsuki’nin ilişkisi gelişmeye başlar.

 

 

14. Otonari no Tenshi-sama ni Itsunomanika Dame Ningen ni Sareteita Ken

Stüdyo: Project No.9

Kategori: Komedi, Romantik, Okul

Yayın Tarihi: 7 Ocak 2023

Konu: Yağmurda oturan bir kıza tek şemsiyesini vererek üşüttükten sonra Amane Fujimiya, ondan eninde sonunda şemsiyesini geri vermesini bekler. Ancak Amane'nin okulunun "meleği" ve komşusu Mahiru Shiina ona bundan çok daha fazlasını verir. Sadece şemsiye yerine, soğuk algınlığından kurtulmasına yardım ederek iyiliğine karşılık vermekte ısrar etmektedir. Ancak, Amane'nin apartman dairesinin bir savaş alanı olduğundan habersizdir.

Mahiru'nun kaosu tarif etmek için ağzından bulduğu tek kelime 'çirkin' olur. Ancak Mahiru, anlayışsız açıklamasına rağmen umutsuz Amane'ye yardım etmeye devam eder. Hikaye, evini temizlemekten akşam yemeğini pişirmeye kadar çeşitli işlerle ilgilenen Mahiru tarafından bakılan Amane'yi takip eder. Acaba bu meleğin yapamayacağı bir şey var mıdır?

15. Spy Kyoushitsu

Stüdyo: feel.

Kategori: Aksiyon, Komedi, Romantik, Gizem

Yayın Tarihi: 5 Ocak 2023

Konu: Korkunç bir savaşın tüm halkı kasıp kavurmasının ardından, dünya hükümetleri gündemlerini ilerletmek için daha anlaşılması güç bir taktiğe yöneldiler: gölgelerde yürütülen bir savaş. Beyaz bukleli güzel bir kız olan Lily, gençleri yetenekli casuslar olmaları için eğiten birçok kurumdan birinde öğrencidir. Ne yazık ki, yazılı sınavlarda iyi puan almasına rağmen, uygulamalarını zar zor geçmeyi başarır. Konuşulacak hiçbir gerçek dünya becerisi olmadığı için, gizemli 'Tomoshibi' ekibine katılma ve 'Geçilmez Görev'de yer alma fırsatı sunulana kadar mezun olma umutları iç karartıcıdır. Seçkinlerle çalışma olasılığından heyecan duyan Lily, coşkuyla kabul eder. Ancak Kagerou Sarayı'na vardığında şaşkına döner ve Tomoshibi'nin gerçek amacı ve umutsuz durumu gün ışığına çıkar. Operasyona öncülük eden gizemli bir genç adamla birlikte diğer sorunlu kadın casusların da katıldığı görevde Lily, bunun hayal ettiği ideal kaçış olmadığını fark eder.

16. Tsurune: Tsunagari no Issha

Stüdyo: Kyoto Animation

Kategori: Spor, Okul

Yayın Tarihi: 5 Ocak 2023

Konu: Serinin ikinci sezonudur.

17. Shin Shinka no Mi: Shiranai Uchi ni Kachigumi Jinsei

Stüdyo: Hotline

Kategori: Macera, Fantastik, Romantik, Harem, İsekai

Yayın Tarihi: 14 Ocak 2023

Konu: Serinin ikinci sezonudur.

18. Buddy Daddies

Stüdyo: P.A.Works

Kategori: Komedi

Yayın Tarihi: 7 Ocak 2023

Konu: -

19. Kami-tachi ni Hirowareta Otoko 2nd Season

Stüdyo: Maho Film

Kategori: Macera, Fantastik, İsekai, Yaşamdan Kesitler

Yayın Tarihi: 8 Ocak 2023

Konu: Serinin ikinci sezonudur.

20. Eiyuuou, Bu wo Kiwameru Tame Tenseisu: Soshite, Sekai Saikyou no Minarai Kishi♀

Stüdyo: Studio Comet

Kategori: Fantastik, Aksiyon

Yayın Tarihi: 10 Ocak 2023

Konu: Kutsal şövalye ve her şeyin efendisi Kahraman Kral Inglis, ölüm döşeğinden kudretli eliyle kurduğu imparatorluğa tepeden bakmaktadır. Hayatını devlet idaresine ve tebaasının iyiliğine adamış biri olarak, yerine getiremediği tek bir dileği vardır: iktidara gelmeden önce kendini adadığı savaşçı hayatı. Koruyucu tanrıçası Alistia, yakarışını duyar ve ona gülümseyerek ruhunu uzak bir geleceğe fırlatır. Tanrıçalar gizemli şekillerde çalışmaktadır; Inglis artık sadece küçük bir soylu ailenin kızı değil, aynı zamanda 6 yaşındadır ve  ilk reşit olma töreninde şövalyeliğe başlamaya uygun bulunmamıştır!

Bununla birlikte, Inglis'in hırsına sahip bir hanımefendi için bu bir başarısızlıktan çok, üstesinden gelinmesi gereken bir zorluktur. "Bir şövalyeyi şövalye yapan damarlarında akan kan değil, savaş alanında döktüğün kandır!" Perde, bıçakta ustalaşmak için yeniden doğmuş olağanüstü bir hanımefendinin efsanesi üzerine açılıyor!

21. Ooyukiumi no Kaina

Stüdyo: Polygon Pictures

Kategori: Fantastik

Yayın Tarihi: 12 Ocak 2023

Konu: Sonsuz ve sürekli büyüyen bir kar okyanusuyla örtülü bir dünya.. İnsanlar, ya yüzeyi süsleyen devasa ağaçların köklerinin etrafına toplanmış ya da gezegenin atmosferine yayılan gölgeliklerin tepesinde hayatlarını sürdürmektedir. Gölgelik insanı olan Kaina ile yüzeyden gelen genç kadın Liliha'nın tesadüfen karşılaşması, dünyanın kaderini değiştirecek olaylar zincirini başlatır.

22. Hikari no Ou

Stüdyo: Signal.MD

Kategori: Fantastik

Yayın Tarihi: 14 Ocak 2023

Konu: Hikari no Ou, insanlığın son savaşının sonrasında geçiyor. Dünya kara bir ormanla çevrilidir ve insanlara, doğal ateşin varlığında alev almalarına neden olan bir patojen bulaşmıştır. Tek güvenli ateş kaynağı, ormanın derinliklerinde yaşayan kara canavarları yani Alev Ruhlarını avlayarak elde edilebilir. Ateş avcıları arasında, son zamanlarda "Ateş Avcılarının Kralı" söylentileri yayılmaya başlar - insan yapımı yıldızı, bir zamanlar boşlukta dolaşan milenyum kuyruklu yıldızını hasat edebilecek bir kişi.

Hikaye, köyde büyümüş bir kız olan Touko ve başkentte eski bir öğrenci olan Koushi'nin etrafında dönüyor. Yolları kesişmemesi gereken ikilinin karşılaşması tüm dünyanın kaderini değiştirecektir.

23. Majutsushi Orphen Hagure Tabi: Urbanrama-hen

Stüdyo: Studio Deen

Kategori: Aksiyon, Macera, Dram, Fantastik

Yayın Tarihi: 18 Ocak 2023

Konu: Serinin üçüncü sezonudur.

24. Isekai Nonbiri Nouka

Stüdyo: Zero-G

Kategori: Fantastik, Harem, Isekai

Yayın Tarihi: 6 Ocak 2023

Konu: 39 yaşında hastalıktan ölen Machio Hiraku'ya başka bir dünyaya gitme fırsatı verilir. Tanrı'dan istediği üç dilek kendisine sorulduğunda, sağlıklı bir vücut, huzur içinde yaşamak, ve son bir dilek olarak çiftçi olabilmeyi seçer.

25. Kyuuketsuki Sugu Shinu 2

Stüdyo: Madhouse

Kategori: Komedi, Doğaüstü

Yayın Tarihi: 9 Ocak 2023

Konu: Serinin ikinci sezonudur.

26. Revenger

Stüdyo: Ajia-Do

Kategori: Gizem, Tarihi, Samuray

Yayın Tarihi: 5 Ocak 2023

Konu: Usta suikastçı Usui Yuen, büyük samuray klanı Satsuma'ya karşı gerçekleştirilen bir dizi suikastı araştırırken, saldırılardan birinde hayatta kalan Kurima Raizo ile karşılaşır. Birlikte, bu cinayetlerin gerçek doğasının çalınan kaynaklardan daha büyük olduğunu keşfederler. Gerçeğe yaklaştıkça, intikam almak için canlı çıkabilecekler mi?

27. Mou Ippon!

Stüdyo: Bakken Record

Kategori: Spor, Okul, Shounen

Yayın Tarihi: 9 Ocak 2023

Konu: Son bir turnuvanın ve final turundaki utanç verici bir mağlubiyetin ardından Michi, judo sporunu bırakmaya karar verir. Lise sosyal aktiviteleri ve giriş sınavları arasında en sevdiği dövüş sanatında rekabet edecek vakti olmayacak ama eski hobilerini bir kenara bırakmak büyümenin normal bir parçası. Yine de judo sevgisi sürüyor ve son maçında Michi'yi alt eden yeni sınıf arkadaşı Towa ile tanıştığında tüm gücüyle geri geliyor! Towa, okullarında bir judo kulübü kurmak istiyor, ancak onu kurmak ve çalıştırmak için yeni üyelere ihtiyacı olacak. Judo sevgileriyle birleşerek, tutkularını birlikte ringe atacaklar ve tekrar ippon yapacaklar!

28. Tsundere Akuyaku Reijou Liselotte to Jikkyou no Endou-kun to Kaisetsu no Kobayashi-san

Stüdyo: Tezuka Productions

Kategori: Komedi, Fantastik, Romantik

Yayın Tarihi: 7 Ocak 2023

Konu: -

 

29. Oniichan wa Oshimai!

Stüdyo: Studio Bind

Kategori: Komedi, Okul

Yayın Tarihi: 5 Ocak 2023

Konu: Mahiro Oyama, bir sabah kadın olarak uyanana kadar, erotik oyunları seven normal bir adamdı! Çılgın bilim insanı küçük kız kardeşi Mihari'nin yeni deneylerinden birini onun üzerinde denediği anlaşılır.. Mahiro açısından feci bir sonuçla! Ancak Mihari, mahrem oyun hayatına geri dönmeye olduğu kadar onu incelemeye de kararlı ve kesin olan bir şey var... hayat bundan sonra çok daha tuhaf bir hal alacak!

30. Mononogatari

Stüdyo: Bandai Namco Pictures

Kategori: Aksiyon, Seinen, Doğaüstü

Yayın Tarihi: 10 Ocak 2023

Konu: Tsukumogami; ruhlar veya 'marebito' oldukça yaşlı nesnelere sahip olabilir ve fiziksel bir biçim kazanabilir. Hyouma Kunato, onları barışçıl bir şekilde kendi dünyalarına geri göndermekle görevli Saenome klanının bir parçası olmasına rağmen, biri onun için çok değerli olanı elinden aldığı için onları hor görüyor. Onu bu nefretten kurtarmak için, Hyouma'nın büyükbabası onu altı dost tsukumogami'nin ustası olan ve onlarla bir aile olarak yaşayan Botan Nagatsuki'nin yanına gönderir.

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları